Exkluzív tárlatvezetések a világhírű fotós budapesti kiállításán

 
 

Exkluzív tárlatvezetések a világhírű fotós budapesti kiállításán

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Exkluzív tárlatvezetések a világhírű fotós budapesti kiállításán

A MAGNUM nemzetközi fotóügynökség kiemelkedő kortárs alakjának, Alex Webbnek The Suffering of Light (A fény szenvedése) című anyagát most először láthatja a közönség Magyarországon. A Budapest Fotó Fesztivál exkluzív tárlata április 9-ig tekinthető meg a Műcsarnokban.

A kiállítás utolsó kilenc napjában exkluzív tárlatvezetések teszik még különlegesebbé az Alex Webb gyűjteményt. Április 1-én Borzi Vivien fotográfus, a következő napon, április 2-án Nánási Pál fotográfus, a kiállítás zárónapján, április 9-én pedig Szarka Klára fotótörténész, a kiállítás kurátora kalauzolja majd az érdeklődőket az amerikai kortárs fotográfia megkerülhetetlen ikonjának képei között.

2017. április 1. (szombat), 16:00 - Borzi Vivien fotográfus exkluzív tárlatvezetése Alex Webb kiállításán
2017. április 2. (vasárnap), 16:00 - Nánási Pál fotográfus exkluzív tárlatvezetése Alex Webb kiállításán
2017. április 9. (vasárnap), 16:00 - Szarka Klára fotótörténész, A fény szenvedése kurátorának exkluzív tárlatvezetése Alex Webb kiállításán

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés