Keressük Jaskó Georginát

 
 

Keressük Jaskó Georginát

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Keressük Jaskó Georginát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/4223/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Jaskó Georgina eltűnése ügyében. A fiatal 2017. április 8-án a Budapest XX. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A 16 éves lány körülbelül 170 centiméter magas, vállig érő fekete hosszú haja van, mely bal oldalon kopaszra nyírt. Eltűnésekor szürke nadrágot, fekete kabátot és fekete cipőt viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Jaskó Gerorginát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés