Halálos vonatgázolás Mosonmagyaróvárnál

 
 

Halálos vonatgázolás Mosonmagyaróvárnál

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Halálos vonatgázolás Mosonmagyaróvárnál

Halálra gázolt egy embert a Münchenből Budapestre tartó railjet vonat Hegyeshalom és Mosonmagyaróvár között szombaton este - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. A közlemény szerint a két állomás között a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek a hatósági intézkedések ideje alatt. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon közlekedő vonatoknál a menetidő meghosszabbodik.

A kisalföld.hu egy olvasója arról számolt be, hogy a baleset mosonmagyaróvári állomás előtt, a felüljáró alatt történt. A vonatvezető azt mondta, hogy egy idős úr haladt át a síneken - feltehetőleg öngyilkossági szándékkal. A vonat csak a felüljáró és az állomás között tudott megállni.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés