Meghalt a Balatonmáriafürdőnél eltűnt fiú

 
 

Meghalt a Balatonmáriafürdőnél eltűnt fiú

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Meghalt a Balatonmáriafürdőnél eltűnt fiú

Eltűnt egy 18 éves fiú Balatonmáriafürdőnél a Balatonban, a vízi mentők kutatnak utána - tájékoztatta kora este a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata szombaton az MTI-t.

A fiú a parttól 400 méterre ugrott a vízbe egy vízibicikliről, amin rajta voltak családtagjai is. A vízibicikli utasai közül senki, a fiatal fiú sem tudott úszni, így amikor elmerült, senki sem tudott a segítségére sietni - közölte Bakos Zsuzsanna, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának sajtóreferense.

Sajnos végül csak a holttestét találták meg a fiatal fiúnak. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés