Öt gólt kapott a Haladás

Hiába vezettek a vasiak, az első ivószünet után már a vendégek akarata érvényesült.
 
 

Öt gólt kapott a Haladás

Hiába vezettek a vasiak, az első ivószünet után már a vendégek akarata érvényesült.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Öt gólt kapott a Haladás

Hiába vezettek a vasiak, az első ivószünet után már a vendégek akarata érvényesült.

A hetedik fordulót a tabella utolsó, 12. helyén kezdte a Puskás Akadémia, ám mivel nyertek a Haladás soproni ideiglenes otthonában, – átmenetileg – a hetedik pozícióba ugrottak fel. Pedig nem indult jól a meccs Pintér Attila csapata számára: a klub honlapjának tudósítása szerint a 16. percben egy előreívelt labda Heris fejéről Kovács Loránt elé került, aki egyedül törhetett kapura, és a tehetetlen Hegedüs Lajos mellett a hálóba lőtt, 1-0.

Nem hozott szép játékot az első félidő, az egyenlítés mégis összejött a vendégeknek. A 40. percben Balogh Balázs lőtt volna kapura, ami nem sikerült túl jól, de pont Molnár fejét találta meg, aki a hálóba bólintott, 1-1.

A szünetben kettőt cserélt Pintér, ami eredményre vezetett. A játék irányítását átvette a felcsúti alakulat, és újabb gólokat szerzett. Előbb egy tizenegyeshez jutottak: Knezevic csípte el a kivetődő Király elől a labdát, aki elhúzta a lábát. A büntetőből a sértett Királyt becsapva higgadtan lőtt a kapuba, 1-2.

A 66. percben Knezevic duplázott, Molnár remek passzával gyalogolt be a Haladás tizenhatosára, és okosan a kapuba emelt, 1-3. A 81. percben pedig végleg eldőlt minden, miután Molnár ugratta ki remekül Szakályt, aki rávezette Királyra a labdát, majd önzetlenül a hosszún érkező Diallo elé tálalt, aki a hálóba passzolt, 1-4.

Volt azonban még egy csattanója a meccsnek: a 90. percben Knezevic léphetett ki a balösszekötő helyén, ő is önzetlen volt, Diallo pedig már második gólját szerezte, 1-5. Öt gólt lőtt és ugyanennyi pozíciót lépett előre a PAFC a tabellán.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés