Elraboltak egy magyart Nigériában, a külügy is reagált

 
 

Elraboltak egy magyart Nigériában, a külügy is reagált

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Elraboltak egy magyart Nigériában, a külügy is reagált

Egy német konténerhajó legénységének hat tagját rabolták el Nigériában – adta hírül a Reuters információi alapján a startlap.hu. A hírügynökség értesülései szerint egy magyar, egy ukrán és négy fülöp-szigeteki állampolgár került az emberrablók fogságába. Az egyik nigériai kikötőben tartózkodó hamburgi konténerhajót vasárnap kora reggel támadták meg.

Az incidens után a hajó és a maradék 12 fős legénység elhagyta a kikötőt. A hajózási társaságnak egyelőre nem sikerült felvennie a kapcsolatot az emberrablókkal. AZ atv megkeresésére a külügyminisztérium azt nyilatkozta, hogy a TEK és a külügyminisztérium is tud az esetről és foglalkoznak vele, kapcsolatban állnak a német és a nigériai hatóságokkal. Bővebb felvilágosítást viszont nem adtak.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés