A Bécsi Kávézó dícsérete - Olvasói levél -

 
 

A Bécsi Kávézó dícsérete - Olvasói levél -

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A Bécsi Kávézó dícsérete - Olvasói levél -

Suli vagy munka után Szombathely fáradt fiataljainak és öregeinek nagy része a Bécsi Kávézóba igyekszik, hogy egy jó kávé és társaság mellett kipihenje a nap fáradalmait.
A hely üdítően hat az oda szívesen látogató emberek számára, hiszen a kiszolgálás kifogástalan és a képek a falakon nyugtatólak hatnak.
A vendégek kényelmüknek megfelelő helyet választhatnak a Kávézón belül a vidám vagy komolyabb, tárgyalás jellegű beszélgetéshez egy jó üdítő vagy kávé mellett.
Sajnos a helyiségben kevés az ablak, de ezt mesterséges fénnyel tökéletesen ellensúlyozták.
A Kávézó belső tere 3 részre osztható: Az alsó szint, az emelet és egy beljebb eső rész, mely csendes és zavartalan (de nem szoktak itt semmi "századfordulós jelenetek" lejátszódni).
Az emelet szépségét növeli egy kis művirág kert, szökőkúttal.
A pincérek kedvesek, ami szerintem az egyik legfontosabb dolog egy jó vendéglátó egységhez. Nem zavarják el az embereket, ha pár órát ott töltenek, mint más kávézókban.
Én jó véleménnyel vagyok a helyről, de tudom, hogy ezzel nem tudok és nem is akarok befolyásolni senkit.

Aki szereti és sűrűn jár oda, az tudja mi a vonzó benne, a többieknek javaslom, hogy vélemény alkotás előtt látogassanak el oda. Szombathely, Fő tér 14.

M@ry
Szombathely

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés