Franciaország–Belgium 1-0

A franciák ott vannak a döntőben
 
 

Franciaország–Belgium 1-0

A franciák ott vannak a döntőben
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Franciaország–Belgium 1-0

A franciák ott vannak a döntőben

A franciák ma este Szentpéterváron egy góllal megverték a belgákat a labdarúgó világbajnokság elődöntőjében. A franciák tehát ott vannak már a döntőben, az majd holnap derül ki, hogy Anglia, vagy Horvátország lesz az ellenfelük. A mérkőzést egyébként végigizgulta a francia elnök, és állítólak ott volt Pamela Anderson is, aki az egyik tartalékos francia játékos barátnője. Arról egy előző cikkünkben írtunk, ha az angolok nyernék a döntőt, még munkaszüneti nap is lehet a hétfő Angliában.

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés