Alföldi Róbert újra képernyőn lesz

Ősztől zsűrizni fog az RTL Klub egyik új műsorában.
 
 

Alföldi Róbert újra képernyőn lesz

Ősztől zsűrizni fog az RTL Klub egyik új műsorában.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Alföldi Róbert újra képernyőn lesz

Ősztől zsűrizni fog az RTL Klub egyik új műsorában.

Új, saját fejlesztésű műsorral jelentkezik az RTL Klub szeptember 2-től, amelyben visszatér a képernyőre Alföldi Róbert is - adja hírül a HVG.hu.

A Szenzációs Négyes című műsorban négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négytagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással: olyanban is, melyben otthonosan mozognak, és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket – közölte az RTL Klub.

A csapatok:

Ötvenesek: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila, Negyvenesek: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila, Harmincasok: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali, Húszasok: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence A csapatok produkcióit háromfős zsűri – Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee – és persze a nézők is véleményezik. A műsorvezető Istenes Bence lesz.
 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés