Kukkoltunk: Erotika Kiállítás 2005

Délutánra előkerültek a rezgőrudak. A Tom media standján még élő pornófilm-forgatás is volt, bár ez kudarcba fulladt, mert nem működött a férfiúi szerszám.
 
 

Kukkoltunk: Erotika Kiállítás 2005

Délutánra előkerültek a rezgőrudak. A Tom media standján még élő pornófilm-forgatás is volt, bár ez kudarcba fulladt, mert nem működött a férfiúi szerszám.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Kukkoltunk: Erotika Kiállítás 2005

Délutánra előkerültek a rezgőrudak. A Tom media standján még élő pornófilm-forgatás is volt, bár ez kudarcba fulladt, mert nem működött a férfiúi szerszám.

Tizedik alkalommal rendezték meg Budapesten az Erotika Kiállítást. Szombathelyi gyerekként a különböző helyi klubok erotikus műsorain edződve elindultam felfedezni, hogy vajon miért van ennek a kiállításnak olyan nagy híre. A vasárnapi 11 órás nyitás után csak páran lézengtek a kiállítás területén, aztán persze gyorsan benépesült a terem a 17 éves pornósztár-jelölt kiscsajoktól elkezdve a 70 éves kéjencekig mindenkivel, akik békésen sétáltak a vibrátorok és művaginák között. Semmi felhajtás, semmi rohanás... Ezen a ponton elkönyveltem magamban, hogy ez tényleg olyan, mint amilyenre számítottam: félmeztelen csajok kifestett felsőtesttel, rúdon vonagló táncosok alig-ruhában, öreg papik Pajtás fényképezővel, de semmi extra. Még arra is volt időm, hogy kitöltsem a 2 oldalas AIDS-tesztet unalmamban, és közben két hátizsáknyi óvszerrel is megajándékoztak.

Élő pornófilm-forgatás is volt
Délutánra alaposan megváltozott a véleményem: a vitrinekből előkerültek a rezgőrudak, aztán néha el-eltűntek a különböző testnyílásokban, "hárdkórosra" fordult a dolog. A Tom media standján még élő pornófilm-forgatás is volt, bár ez kudarcba fulladt, mikor nem működött a férfiúi szerszám. Állítólag minden 100 pasiból csak egy képes teljesíteni ekkora közönség előtt. Na de kérem... egy pornósztár azért pornósztár, hogy bármikor alakítson. Erről lemaradtunk. Mindegy, majd este a prájvitgoldon bepótoljuk a látványt.

Voltak viszont vetélkedők a színpadon, ezek közül a 10 másodperces játék volt a legjobb, amikor a négy önként jelentkező közül az vitte el a pálmát (vagy a műpéniszt), aki 10 másodperc alatt a legtöbb ruhadarabtól megszabadult. Semmi szégyenlősség, mindenki egy pillanat alatt anyaszült meztelenre vetkőzött, sőt szombaton még egy kis "eksönre" is sor került a színpadon, csak úgy poénból. Az egyik szexlap jóvoltából megcsodálhattuk Brittney Skye amerikai pornószínésznőt is. Ő egy magát először 17-nek, majd gyors módosítás után 18-nak valló srácot cummantott le hosszú sztriptízelés és vibrizés után. Amit cserében kapott, azt nem biztos, hogy megköszönte a pornós: a srác úgy lekezelte vibrátorral, mintha csak egy libát tömne.

Sztárokból sem volt hiány
Megjelent Kovi, a pornófilmrendezők atyja, Tommyboy és Anett, a reality-show "sztárjai", és még a szombathelyi Haladásból a Budapest-Honvédba eligazolt Venczel Balázzsal és baráti körével is találkoztam a VIP-parkolóban. Vajon melyik kiállítónak a vendégei lehettek?
Ha már itt tartunk, gondoltam teszek egy próbát: egyik show alatt az épp valami tárgyat magában eltűntető leányzóra kacsintottam egyet. Kiderült, hogy tényleg bevállalósak: 5 perc sem telt el, már a telószámomat kérdezgette a szlovén csaj, és beígért egy szombathelyi találkát. Ha összejön a dolog, ígérem, részletesen beszámolunk róla a nyugat.hu hasábjain.
Nemsokára még több képpel jelentkezünk, természetesen csakis 18 év feletti olvasóinknak!

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés