Európai színvonalú mellékutak Vasban

 
 

Európai színvonalú mellékutak Vasban

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Európai színvonalú mellékutak Vasban

2009 tavaszán és nyarán a Nyugat-Dunántúli régióban, öt projekt keretében összesen 59 kilométeren újultak meg a mellékutak európai uniós finanszírozással. Vas megyére ebből két projekt jut, mindkettőben négy-négy útszakaszt hoztak rendbe a kivitelezők. Szombathely és Gyöngyösfalu között kiszélesítették az utat, valamint megerősítették az aszfaltburkolatot is, Gencsapátiban a Hunyadi utcát, Gyöngyösfaluban a Petőfi Sándor utcát érintette az útfelújítás. A többi között Kőszegdoroszló és Kőszegszerdahely térségében is végeztek aszfaltkiegyenlítést. A felújított mellékutak együttes hossza 12,3 kilométer, a rekonstrukció 546 millió forintba került, a munkálatok három hónapot vettek igénybe.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés