A V-Bross duó 

V-BROS, a legújabb szombathelyi DJ páros

A két őstehetséggel megáldott bolyais lemezlovas palánta közelgő koncertjeire hangolódva.
 
 

V-BROS, a legújabb szombathelyi DJ páros

A két őstehetséggel megáldott bolyais lemezlovas palánta közelgő koncertjeire hangolódva.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

V-BROS, a legújabb szombathelyi DJ páros

A két őstehetséggel megáldott bolyais lemezlovas palánta közelgő koncertjeire hangolódva.

Kik vagytok ti egyáltalán?

Két végzős gimis, én Varga Máté vagyok, ő pedig itt Varga Marci. Így együtt pedig a „V-BROS” azaz a V-testvérek. Persze nem vagyunk testvérek, de akár azok is lehetnénk, érted...

Milyen stílust képviseltek?

House. Bár mi igazából a progresszív house-t szeretjük, de úgy vettük észre, azt annyira nem élvezik, szóval keverjük a kettőt. House-t játszunk és rakunk bele kisebb progresszív house szigeteket. És persze vannak gyöngyszemek, amiket muszáj: például David Guettától a Sexy Bitch. Mert jönnek a csajok az asztalhoz és verik, hogy „Mi Sexy Bitch-et akarunk!” A csajokkal meg nem lehet ellenkezni.

Mióta zenéltek együtt?

A sulis szalagavató utáni bulin jött az ötlet. A Cinema Caféban buliztunk, és mi nyomtuk a zenét laptopról, és mindenkinek nagyon tetszett. Amikor azt mondom mindenkinek, úgy értem, hogy tényleg mindenkinek: a végén odajött hozzánk a Cinema főnöke, hogy annyira jók voltunk, hogy jöhetnénk máskor is. Szóval megbeszéltük, hogy játszunk Quimby teátrum (márc. 5.) és Ocho Macho koncert után (márc. 6.). Sőt, Magna Cum Laude után is, bár az csak később lesz (ápr. 3.). Azóta már beszereztünk egy keverőpultot is. Szóval gyertek el, és maradjatok ott sokáig, és hallgassatok meg minket!

Kik a példaképeitek?

Külföldi előadók közül a Swedish House Maffia és David Guetta, de sajnos itthon nincs senki, akire fel tudnánk nézni.

Tanultatok valaha zenélni?

Igen, mindketten gitározunk, én három évig tanultam gitártanárnál, Marci még mindig pengeti otthon. De szerintem ez semmiben sem járul hozzá ahhoz, amit most csinálunk. A hangszeren játszó zenész és a DJ két külön kategória.

Hogy fog folytatódni ez a hirtelen jött siker?

Jövőre mindketten egyetemre megyünk, de szerencsére ugyanabba a városba – Pestre, így ha lesz rá lehetőség illetve igény, akkor továbbra is tudunk majd közösen zenélni. Nagy álmunk fellépőként kijutni a Balaton Soundra, de még nem tudjuk, hogy ezt konkrétan hogyan fogjuk megvalósítani.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés