V-BROS, a legújabb szombathelyi DJ páros

A két őstehetséggel megáldott bolyais lemezlovas palánta közelgő koncertjeire hangolódva.
 
 

V-BROS, a legújabb szombathelyi DJ páros

A két őstehetséggel megáldott bolyais lemezlovas palánta közelgő koncertjeire hangolódva.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

V-BROS, a legújabb szombathelyi DJ páros

A két őstehetséggel megáldott bolyais lemezlovas palánta közelgő koncertjeire hangolódva.

Kik vagytok ti egyáltalán?

Két végzős gimis, én Varga Máté vagyok, ő pedig itt Varga Marci. Így együtt pedig a „V-BROS” azaz a V-testvérek. Persze nem vagyunk testvérek, de akár azok is lehetnénk, érted...

Milyen stílust képviseltek?

House. Bár mi igazából a progresszív house-t szeretjük, de úgy vettük észre, azt annyira nem élvezik, szóval keverjük a kettőt. House-t játszunk és rakunk bele kisebb progresszív house szigeteket. És persze vannak gyöngyszemek, amiket muszáj: például David Guettától a Sexy Bitch. Mert jönnek a csajok az asztalhoz és verik, hogy „Mi Sexy Bitch-et akarunk!” A csajokkal meg nem lehet ellenkezni.

Mióta zenéltek együtt?

A sulis szalagavató utáni bulin jött az ötlet. A Cinema Caféban buliztunk, és mi nyomtuk a zenét laptopról, és mindenkinek nagyon tetszett. Amikor azt mondom mindenkinek, úgy értem, hogy tényleg mindenkinek: a végén odajött hozzánk a Cinema főnöke, hogy annyira jók voltunk, hogy jöhetnénk máskor is. Szóval megbeszéltük, hogy játszunk Quimby teátrum (márc. 5.) és Ocho Macho koncert után (márc. 6.). Sőt, Magna Cum Laude után is, bár az csak később lesz (ápr. 3.). Azóta már beszereztünk egy keverőpultot is. Szóval gyertek el, és maradjatok ott sokáig, és hallgassatok meg minket!

Kik a példaképeitek?

Külföldi előadók közül a Swedish House Maffia és David Guetta, de sajnos itthon nincs senki, akire fel tudnánk nézni.

Tanultatok valaha zenélni?

Igen, mindketten gitározunk, én három évig tanultam gitártanárnál, Marci még mindig pengeti otthon. De szerintem ez semmiben sem járul hozzá ahhoz, amit most csinálunk. A hangszeren játszó zenész és a DJ két külön kategória.

Hogy fog folytatódni ez a hirtelen jött siker?

Jövőre mindketten egyetemre megyünk, de szerencsére ugyanabba a városba – Pestre, így ha lesz rá lehetőség illetve igény, akkor továbbra is tudunk majd közösen zenélni. Nagy álmunk fellépőként kijutni a Balaton Soundra, de még nem tudjuk, hogy ezt konkrétan hogyan fogjuk megvalósítani.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 
 

 
 • 1grid102010március04.10:53ÚjVálasz

  no, thanx. és mik ezek a sótlan és hoggyal kezdődő kérdések?

   
 • 2pokroc2010március04.15:02ÚjVálasz

  sok sikert a fiúknak is és az újságírónak is. mindannyiuk előtt még sok gyakorlás áll. ;)

   
 • 3worldwar22010március04.18:00ÚjVálasz

  "mi nyomtuk a zenét laptopról" Húha...

  "A hangszeren játszó ZENÉSZ és a DJ két külön kategória." Hát igen...

   
 • 4vargamarton2010március04.18:36ÚjVálasz

  Én nem tartom magam se zenésznek, se DJnek, és főleg nem őstehetségnek. Sajnálom, hogy ekkora arcoskodásnak tűnik ez az egész, nem engem kérdeztek. Én csak azt szeretném, hogy az a néhány ember, aki ott lesz, jól érezze magát, nem sztárolni magam.

   
 • 5csodagyerek2010március05.07:32ÚjVálasz

  Azért az egy "kicsit" arcoskodás, hogy magyarországon nincs kire felnézni. Gyerekek reméljük ennek nem nagyon megy híre, mert akkor nagy valószínűséggel nem nagyon fog veletek együtt zenélni senki.

   
 • 6bryan2010március05.14:51ÚjVálasz

  Rendben van,hogy ez nem egy zenei oldal nah de két "próbálkozó" srácról akik a club életbe bele sem kostóltak kijelenteni, hogy tehetség és hogy dj,azért mert kaptak pár lehetőséget...az enyhe túlzás.Rajtuk kivül sok "próbálkozó" kap lehetőséget(köztük valóban tehetségesek is) így kezdődik a "pálya".Sőt neves clubok úgynevezett "wurm up"-ban is láthatunk pár tehetséges "tanulót" ,róluk még sem írnak pedig az inkább nevezhető kezdeti sikernek.Ez a cikk éppen ezért említésre sem méltó.
  "Itthon nincs senki, akire fel tudnánk nézni."
  Ebből a sorból is látszik,hogy a srácok nem dj szinten de mint aktív zenei hallgató szinten sincsenek képben.Ugyanis kis hazánkban van pár nemzetközileg elsimert dj és producer.

   
 • 7modeszt2010március05.18:35ÚjVálasz
  Idézet: bryan
  Rendben van,hogy ez nem egy zenei oldal nah de két "próbálkozó" srácról akik a club életbe bele sem kostóltak kijelenteni, hogy tehetség és hogy dj...
  ...

  Magyarországon van kire felnézni, vegyünk csak egy "sikeres", sok éve tevékenykedő, "elismert" dj-t. Igen, Bárány Attiláról beszélek, http://www.youtube.com/watch?v=s4XqO24JkKs&feature=related - ebben a videóban minden benne van, milyen ember is valójában. Aki egy ilyen történettel áll a közönség elé, annak csak gratulálni tudok. A Swedish House Maffia kiváló választás, magas színvonalú zene. A srácoknak eredményes szereplést, egy jó bulit, és szerencsésebben megfogalmazott cikkeket kívánok. A kételkedőknek ott a lehetőség, szerintem hatalmas hangulatot varázsolnak majd a Cinemába hétvégén;).

   
 • 8armageddon2010március06.00:42ÚjVálasz
  Idézet: modeszt
  Magyarországon van kire felnézni, vegyünk csak egy "sikeres", sok éve tevékenykedő, "elismert" dj-t. Igen, Bárány Attiláról beszélek, http://www.youtube.com/watch?
  ...

  Modeszt te valami fizetett pártolójuk vagy az ifjaknak?

  Azért én felteszem a kérdést: vajon az urak rendelkeznek a disc jokey-k működéséhez szükséges engedélyekkel? Vagy egyáltalán tisztában vannak-e azzal, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem "tisztán", engedélyek nélkül "zenélnek"...?

  "Mióta zenéltek együtt?

  A sulis szalagavató utáni bulin jött az ötlet. A Cinema Caféban buliztunk, és mi nyomtuk a zenét laptopról, és mindenkinek nagyon tetszett."

  Szalagavató... Mondjuk azt, hogy január közepén, február elején volt az avató. Tudomásom szerint nem egy-két hét beszerezni az ilyen engedélyeket. Laptop:) Biztos minden szám minden eredeti diszkről ment...

  Meg hát azért valljuk be: laptopról zenélni nem túl nagy mutatvány:P

  De ha van eszetek megfogadjátok a tanácsom: engedély nélkül nem zenéltek... Kemény büntetés nektek, a hely tulajának stb, stb!

  Kérdem én: hiányzik 18-19 évesen bárkinek is az, hogy rendőrségre futkározzon és több tízezer forintos büntetéseket fizessen??!

  Bár ha anyuci-apuci kifizeti,akkor nincs gond!:)

   
 • 90v-brosultra02010március07.15:19ÚjVálasz

  Nem értem mért kell bántani a srácokat, én ismerem őket, mindkettő rendes gyerek. Szeretik a zenét, és értenek is hozzá. A bulikon is ott voltam remek volt, és majd akkor lehet őket ócsárolni ha az általuk készített számokat is meghallgattátok. Ti zenéltek? Gondolom nem, de most nekik sikerült valami nektek sosem fog és egyből jön a nagyképű szöveg. Engedély csak akkor kéne nekik ha pénzért csinálnák te zseni. A zenéknek pedig nem kell eredeti cd-ről szólni, hiszen az interneten nyilvános és engedélyezett portálokról ingyen letölthető és hallgatható.

  Szerintem V-bros forever hajrá srácok!!!

  V-bros pólók, bögrék, és aláírt fényképek az e-mail címemen rendelhetők!

   
 • 10armageddon2010március07.23:51ÚjVálasz
  Idézet: 0v-brosultra0
  Nem értem mért kell bántani a srácokat, én ismerem őket, mindkettő rendes gyerek. Szeretik a zenét, és értenek is hozzá.
  ...

  Üdv,

  Nem tudom te mivel foglalkozol, de ha ismered ezt a két szerencsétlent, gondolom te sem lehetsz sokkal idősebb náluk, így max tanulgatsz még.

  Nekem a munkámhoz tartozik, hogy az ilyen ügyekhez szükséges jogi tudnivalók a fejemben legyenek. Nem szeretnélek kioktatni, nézz utána milyen engedélyek szükségesek egy ilyen munkához, illetve milyen feltételekkel lehet munkába állni. Az interneten is vannak egész jó site-ok, amik segítenek eligazodni az ilyen kis tudatlan kisgyerekeknek, mint ti.

  Jó böngészést kívánok:)

   
 • 11mitch2010március08.17:49ÚjVálasz
  Idézet: armageddon
  Üdv,

  Nem tudom te mivel foglalkozol, de ha ismered ezt a két szerencsétlent, gondolom te sem lehetsz sokkal idősebb náluk, így max tanulgatsz még.
  ...

  Helló,
  én sem igazán értem, miért kell őket bántani. Voltam a bulin, ahol zenéltek és tényleg nagyon nagy hangulatot és jó zenét nyomtak. (És bármilyen hihetetlen nem vagyok velük egykorú "kisgyerek", hozzád hasonlóan én is dologzom.)
  Elismerem, hogy a cikk eléggé félreértelmezhető és nagyképűnek tűnik, de ugyan már, miért nem tudtok örülni semminek sem, miért kell mindig csak a rosszat látni mindenben?
  Inkább menjetek el a partijukra bulizni ahelyett, hogy hajnali 3/4 egy órakor a gép előtt ücsörögtök...

  (a jogi tudásunkat pedig ne embereket ingyen szórakoztató 18 éves srácokon éljük ki, sokkal nagyobb gondokkal szemben kellene a jogszabályokat alkalmaznunk...)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

 

Hirdetés