Faültetés és kerékpártúra a határ mentén

 
 

Faültetés és kerékpártúra a határ mentén

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Faültetés és kerékpártúra a határ mentén

Faültetés és határ menti kerékpártúra volt a programja a Szentgotthárdi Kerékpáros Egylet 1896 és testvérszervezetük, a csallóközi Alistálból érkezett biciklis klub tagjainak a közelmúltban. A két egyesület már két éve ápolja egyre szorosabbá váló kapcsolatait –olvasható a gotthardtv.hu-n. Ezt jelképezve és a jövő nemzedéknek is emléket állítva a szentgotthárdi termálpark előtt egy hársfát ültettek el közösen túrájuk előtt. A túrára aztán több mint negyven kerékpáros indult közösen. A résztvevők két távot teljesíthettek a Lapincs völgyében. Egy 45 km-es és egy 65-70 km-es hosszabb, és nehezebb útvonal várta a két ország kerékpárosait.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés