Celldömölk – újabb lépés a turizmus felé

 
 

Celldömölk – újabb lépés a turizmus felé

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Celldömölk – újabb lépés a turizmus felé

Rendkívüli ülést tartott a város képviselő-testülete. Az ülés összehívását egy pályázat beadásáról való döntés indokolta. A Magyar Labdarúgó Szövetség országos pályaépítési programjának keretében az önkormányzat pályázatot nyújtott be egy nagyméretű műfüves labdarúgó-pálya építésére. A beruházás tervezett költsége 150 millió forint, ennek 30 százalékát kell önerőként biztosítani. Az önkormányzat hat éve árul egy, a fürdőhöz közeli mintegy 13 ezer négyzetméternyi területet, most a fürdőre beruházó céggel együtt a terület hasznosítására nyílhat lehetőség, hiszen az önrészt, mintegy 46 millió forintot a Jufa Ungarn Kft. átvállalja. Azért, mert a pályázat megvalósulása esetén növelni tudnák szállóvendégeik számát. A pálya üzemeltetésével kapcsolatosan még nem született döntés, de az árképzést úgy fogják alakítani, hogy az önfenntartó legyen.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés