A Nyíregyháza ellen rajtol a Viktória

 
 

 

A Nyíregyháza ellen rajtol a Viktória

A Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata a hétvégén hazai környezetben, a Nyíregyháza ellen kezdi a szezont. A nőknél az NB I. mezőnyét a 2012/2013-as szezonban is tíz csapat alkotja. Az elmúlt bajnokságban utolsóként záró Győri Dózsa a másodosztályban folytatja, az ő helyükre a Hegyvidék jutott fel. Az első osztály mezőnyét így a Viktória, az MTK, a Femina, a budapesti Astra FC, a Nagypáli, a Belvárosi NLC, a Szeged, az Újpest, a Nyíregyháza és a Hegyvidék alkotja. A szombathelyi lányok vasárnap hazai pályán kezdenek, a Nyíregyházát látják vendégül az újperinti Király Sportlétesítményben.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 

 
 

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

   

  Hirdetés
   
   

  Hirdetés
   
   
   
   
   
   
   
   

  Hirdetés
   
   

  Hirdetés