Díjakkal tért haza a Szökős Néptáncegyüttes

 
 

Díjakkal tért haza a Szökős Néptáncegyüttes

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Díjakkal tért haza a Szökős Néptáncegyüttes

Az elmúlt hétvégén rendezték Ajkán a XVIII. Bakony Néptáncfesztivált, a tizenhárom hazai táncegyüttes és erdélyi hagyományőrzők részvételével zajló eseményre szombathelyi küldöttség is érkezett. A NyME-SEK Szökős Néptáncegyüttes két koreográfiából összeállított műsorát a zsűri díjakkal jutalmazta. A táncegyüttes a Martin György Néptáncszövetség különdíját hozhatta el a fesztiválról, emellett a mesemondók egyike és a lánykar szólótáncosa, Jámbor Rozália előadói díjjal térhetett haza. A Szökős Néptáncegyüttes sikerdarabjait hamarosan a szombathelyi közönség is láthatja, hiszen a csoport 2013 áprilisában készül megünnepelni megalakulásának huszonötödik jubileumát.

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés