Halálos baleset Büknél - tükörjégen csúszott meg a Clio

Megcsúszott a jeges úton és kamion elé csapódott egy Renault személygépkocsi Bük és Csepreg között. A személyautót vezető férfi a helyszínen meghalt.
 
 

Halálos baleset Büknél - tükörjégen csúszott meg a Clio

Megcsúszott a jeges úton és kamion elé csapódott egy Renault személygépkocsi Bük és Csepreg között. A személyautót vezető férfi a helyszínen meghalt.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Halálos baleset Büknél - tükörjégen csúszott meg a Clio

Megcsúszott a jeges úton és kamion elé csapódott egy Renault személygépkocsi Bük és Csepreg között. A személyautót vezető férfi a helyszínen meghalt.

Frissítés 11:00

Feloldották az útzárat, újra megindulhatott a forgalom az érintett szakaszon. A rendőrség szombathelyi, Söptei úti épületére kikerült a fekete zászló.

Frissítés 10:36

Négy órával a baleset után helyenként még mindig tükörjég van az aszfalton. Egy viszonylag rövid rész jegesedett le, erre futott rá a szerencsétlenül járt autós.

Ezekben a percekben érkezett meg a szóróautó az érintett szakaszra.

Frissítés 10:08

A kamion vezetője a Nyugat.hu- nak elmondta, hogy Olaszországból jött, párszáz méter múlva érkezett volna meg a célállomásra. A Bük és a Csepregi körforgalom közti szakaszon érezte, hogy helyenként nagyon jeges az út, ezért lassított is. Egy enyhe ívű kanyarban a szemből érkező Renault Clio megcsúszott és a kamion elé csapódott. A sofőr már semmit nem tudott csinálni, a "fékje is elment". A korábbi információkkal szemben a helyszínen gyűjtött adatok alapján a járművön téli gumik vannak.

A kamionsofőr negyven éve vezet, ez az első karambolja, nagyon megviselte az eset. Jelenleg még tart a helyszínelés, illetve a műszaki mentés, teljes útzár van érvényben.

A helyszínen tartózkodik a kőszegi rendőrkapitány is, úgy tudjuk, az áldozat rendőr volt.

Korábban írtuk

Halálos baleset történt csütörtökön a kora reggeli órákban. Bükről tartott Csepreg felé egy Renault típusú személyautó, amikor a jeges úton megcsúszott és egy kamion elé került. A kamion a vezetőülésnél ütközött a személyautónak, az autót vezető férfi a helyszínen meghalt.

Információink szerint az autón nyári gumi volt (erről később kiderült, hogy téves információ, lásd 10:08-as frissítés - a szerk.), az út viszont jeges. Jelenleg teljes az útzár, senkit nem engednek a helyszín közelébe a rendőrök. Később részletes beszámolóval jelentkezünk.

Teljes útzár Bük és Csepreg között

Halálos közlekedési baleset miatt helyszínelnek a rendőrök 2012. december 6-án reggel a Bük és Csepreg közötti útszakaszon teljes útzár mellett. A közlekedési balesetben egy személy életét vesztette.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 
 

 
 • 1etojiuqnod2012december06.08:39ÚjVálasz

  Nagyon gyorsan le kéne venni ezt a reklámot a halálos baleset mellől!
  Ez azért nem a legötletesebb ajándék, valaki levonhatná a tanulságot!!!

   
 • 2bareszsopte2012december06.09:14ÚjVálasz

  Na aztán a Közút sem állt a helyzet magaslatán, máskor a száraz utat is lesózták! Hajnalban mindig szoktuk látni a sárga villogókat, most semmi ilyent nem tapasztaltunk, a tűzoltójárművek fél hétkor keresztül téptek az utcánkon, akkor még nem volt zuzalékos az útfelület! 4 hét alatt 3 komoly baleset történt a környéken, valamit kellene csinálni az illetékeseknek, mert ez nem mehet tovább! Én meg ismét azt hittem, hogy megint Söpte-Csepreg szakaszon történt valami! A múltkori sebességadatoktól ki lehetett akadni, a dec. 14-én rendezendő söptei közmeghallgatáson ez téma lesz, amennyi baleset itt is történt, ezekre már valamilyen drasztikus megoldást ideje lesz kitalálni!

   
 • 3bulivan2012december06.10:02ÚjVálasz

  Szomorú, őt is haza várták, és meggondolatlan volt. Miért nem vigyázunk magunkra, és másokra is EMBEREK?????????

   
 • 4patchesohoulihan2012december06.10:20ÚjVálasz

  Szörnyű és felfoghatatlan tragédia.Részvétem a családjának.

   
 • 5mikrobi2012december06.10:24ÚjVálasz

  Sajnos sokan annyira felelőtlenek hogy nem veszik tudomásul hogy tél van és nem tudnak alkalmaszkodni az utviszonyokhoz

   
 • 6stengetz2012december06.10:34ÚjVálasz

  Teljesen egyetértek az előttem szólóval a közutat illetően. Még nincs is tél, de már is csúszás miatti karambolok vannak. Önök felkészültek, de ez nem elég, hanem ki kell menni hajnalban s lesózni az utat.Ez egy neuralgikus szakasz egyébként is, kérem Önöket, hogy tegyék meg ezt.
  Köszönöm!!

   
 • 7nyugat.hu2012december06.12:08ÚjVálasz
  Idézet: etojiuqnod
  Nagyon gyorsan le kéne venni ezt a reklámot a halálos baleset mellől!
  Ez azért nem a legötletesebb ajándék, valaki levonhatná a tanulságot!!!
  ...

  Kedves etojiuQnoD,

  Mint a legtöbb online híroldal, mi is nagyrészt a hirdetéseknek köszönhetően működünk. Szerződés köt minket, sajnos nem áll módunkban ezt eltüntetni (egyébként valamennyi cikknél látható, nem csak ennél, mielőtt még valaki kapcsolatot akarna keresni, amit nem kéne, mert nincs).

   
 • 8nilrem2012december06.12:57ÚjVálasz

  Ma reggel pont ugyanott órákkal a baleset előtt haladtam el ott. Abban a kanyarban háromszor csúszott meg az autóm, de tudtam korrigálni. Sebességem 75 Km/h volt. Téli gumim van. Endurozom megszoktam a csúszkálást ez segített.
  Családnak részvétem!

   
 • 9saba2012december06.13:23ÚjVálasz

  Ez jellemző..., Magyar utak, megtörtént a baleset, egy ember meghalt. Utána megjelenik a KPM és felszórja az útszakaszt. Valószínű fordítva, nem "ment" volna el, egy valószínű családfenntartó. A büki vasúti átjáróba is azután került gyalogos sorompó, miután egy kisfiú meghalt. Én nagyon sokat közlekedek (heti szinten 700-800 km-t), de amilyen útviszonyok vannak az országban az kritikán aluli, pedig nem kis pénzt fizetünk be a "kasszába".
  #3-as hozzászóló. "Miért nem vigyázunk magunkra, és másokra is EMBEREK?????" Valószínű ez a férfi sem úgy indult el otthonról, hogy ne szeretett volna odaérni ahova elindult. De ha a körülmények nem olyanok, és ráadásul még szerencséje sem volt (szemből érkező kamion), akkor addig ilyen, és ehhez hasonló esetekről olvashatunk, és hallhatunk.

   
 • 10mirigy2012december06.13:41ÚjVálasz
  Idézet: saba
  Ez jellemző..., Magyar utak, megtörtént a baleset, egy ember meghalt. Utána megjelenik a KPM és felszórja az útszakaszt. Valószínű fordítva, nem "ment" volna el, egy valószínű családfenntartó.
  ...

  Nagyon egyetértek veled.
  Ma reggel 8 és 11 között oda-vissza megjártam az Acsád-Kőszegpaty-Kőszeg-Peresznye út Szombathelyről.
  Nem volt túl hideg -1 - 2 fok. Ám az út szinte végig jeges volt nagyon sok helyen. Én nagyon tisztában vagyok azzal, mennyire felkészültek a KPM-sek, a télre. Ellenben valaki megmondhatná nekik: uraim! Itt a tél. Helytelen, ha a halál után jégmentesítünk. Járni kell az utakat, és intézkedni!
  Sajnálom szegényt, aki így járt!

   
 • 11saba2012december06.14:30ÚjVálasz
  Idézet: mirigy
  Nagyon egyetértek veled.
  Ma reggel 8 és 11 között oda-vissza megjártam az Acsád-Kőszegpaty-Kőszeg-Peresznye út Szombathelyről.
  Nem volt túl hideg -1 - 2 fok.
  ...

  Köszi az elismerést! Sajnos ezek a szomorú tények. "felkészültünk a télre" minden éven ezt mondják, de szó nincs rá, hogy mennyire nem így van...
  Pár évvel ezelőtt, TÉLEN!! megjártam úgy a Szombathely Gyula!!! 400 km-es távot, hogy egyetlen egy KPM autót nem láttam, de a pályán még szembe se.
  És igen, lehet sajnálni, de neki már "jó". Viszont a családja... Őszinte részvétem!

   
 • 12city482012december06.15:52ÚjVálasz

  Egyszerüen a közút KHT nem tuja megoldani a sikosság mentesitést.Be gyöpösödött gondolkozással nem hozzáértő főnökkel csak ennyit tudnak!Pedig napos időben látni ,milyen komoj teknikával rendelkeznek,csak nem tudják őket rendeltetés szerüen használni mikor kellene.Vagy talán nincs rá keret,hogy az utellenörzés feliratu ww tipus csak a nyári szunyókállásra való?Ssürgős szemlélet váltást kérek ezen a spórolós cégnél!A köz utak tisztántartásáért ki a felelős?Mert valaki mulasztott az biztos!Most ne jöjjön senki azzal, a gkv. nem az utviszonyoknak megfelelő sebességgel vezetett,mikor az adott 30 méter volt jeges!Milyen érdekes a baleset után egyből felsóztak!A KHT-nál megfelelö az információ csere??

   
 • 13bareszsopte2012december06.16:07ÚjVálasz
  Idézet: city48
  Egyszerüen a közút KHT nem tuja megoldani a sikosság mentesitést.Be gyöpösödött gondolkozással nem hozzáértő főnökkel csak ennyit tudnak!
  ...

  Egyetértek veled! Persze mutogatjuk az AXOR-ka flottát! Csak éppen a magyar utakon nem válik be a ( Softtronic, Gripmatic és stb egy alkatrészben különböző,hogy ne lehessen összerakni és ugyanazon elven működő sokba kerülő) nyugati csoda! Egyszerűbb és célszerűbb a zsíroskenyeres technikát alkalmazni, azok már bizonyítottak! A fotók elárulják, melyik cseh márkát érdemes választani, T-vel kezdődik! Erről nem szeretnék vitázni, mert csak felmegy a vérnyomásunk!

   
 • 14langpet2012december06.16:32ÚjVálasz

  Ez az útszakasz, minden körülmények között veszélyes, meg van vállasodva, esőben áll rajt a víz... stb. Nem az első, és nem is az utolsó baleset volt ebben a kanyarban. Sajnos... Szomorú... Részvétem a Családnak. :(

   
 • 15megmondo2012december06.16:47ÚjVálasz

  nos,a közútkezelő sem volt a helyzet magaslatán,ez már biztos!de az autósoknak is tudomásul kellene venniük,hogy itt a tél és ennek megfelelően vezetni...és írom ezt úgy,hogy nem a konkrét esetre gondolok...de mindegy...mert falra hányt borsó lenne...
  őszinte részvétem a családnak!egy jó ember távozott közülünk!!

   
 • 16kicsizoli2012december06.17:57ÚjVálasz

  Hahó emberek! Tél van! Nem kell azon fennakadni, hogy jegesek, csúszósak az utak. A tél már csak ilyen. Az útviszonyoknak megfelelően kell vezetni. Téli gumi, irányváltás jelentősen csökkentett sebességgel, ilyen apróságokkal csökkenteni lehet egy baleset valószínűségét. De még így is történhet baleset. Mégegyszer:Tél van!!

   
 • 17spq2s2012december06.18:15ÚjVálasz

  Reggel óta úton voltam, és hazafelé Szhely határában jött velem szembe a sózó kocsi. Nem is értettem miért, ez ugyanis nem szokás (SAJNOS!!!)
  Most már értem megint meg kellett halnia valakinek, hogy tegyék a dolgukat a közutasok és előre sózzanak, ne utólag.
  Persze a baleset felelőse a sofőr, még véletlenül sem az, aki ezt megelőzhette volna!
  Részvétem.

   
 • 18nem_csak_kamionos2012december06.20:28ÚjVálasz

  A k...a anyját a közútnak! Ők a hibásak a legtöbb balesetért! Reggel 6kor beültem a kamionba, délben még minden csupa jég volt. Egy sószóróval sem találkoztam, 50-60as tempóval közlekedtem, és így is sikerült egyszer megcsúsznom a "kiváló" minőségű utakon! Nehezebben csúszik meg mint egy személykocsi, de ha egyszer megindul a 40T, akkor... És reklámozzák a bunkók, hogy ők mennyire felkészültek a télre!
  Hol voltak ma egész nap? A sógoroknál miért tudnak alásózni, mikor tudják, hogy jön a hó, és a ködös párás idő faggyal párosul?
  Rohadék gecik!

   
 • 19valaki802012december06.20:45ÚjVálasz

  Üdv! Ismét elveszítettünk egy kollégát.....
  A közútkezelővel kapcsolatban nem igazán értek mindent. Jó ideje már, hogy ismét megjelent - mint minden évben ezidőben -, hogy "felkészültünk a télre!". Ez rendben is van. De a tél nemcsak a hóból áll, ami ugyebár elég jól látható jelenség. A téllel a hideg, fagy, csapadék, majd jég jár, ami viszont csak akkor tűnik fel, ha ott van épp az ember lánya, fia, ahol az is. Nem tudom, milyen kapacitással (humán és technikai) dolgozik a közútkezelő, de talán segíthetne az is, ha az ominózus sárgalámpás autóik bejárnák az illetékességi területet, vagy legalább azt, ahol már évek óta sok baleset történt, vagy köztudottan jegesedés-veszély áll fenn. Ez esetben tudnák, hogy hol szükséges az érdesítés, és talán nem történne ennyi tragédia. Éjszaka jártam a megye egy részét, már 23 óra körül is sok helyen síkos volt az út, hajnalra pedig le is fagyott.
  Hangsúlyozom, nem azt mondtam, hogy miattuk történt ez a szomorú eset, de esetleg ritkulhatna.

   
 • 20mobidiss2012december07.09:55ÚjVálasz

  Sajnálom a szerencsétlen, vétlen kamionos kollégát valószinűleg Őt is haza várja valaki.

   
 • 21megmondo2012december07.10:13ÚjVálasz
  Idézet: nem_csak_kamionos
  A k...a anyját a közútnak! Ők a hibásak a legtöbb balesetért! Reggel 6kor beültem a kamionba, délben még minden csupa jég volt.
  ...

  "50-60as tempóval közlekedtem, és így is sikerült egyszer megcsúsznom a "kiváló" minőségű utakon! Nehezebben csúszik meg mint egy személykocsi, de ha egyszer megindul a 40T, akkor... "
  nos aki tudván,hogy csúszós az út és mégis hajt..az szintúgy "Rohadék geci"és ezt pontosan rád értem,mondom..mert te magad írtad le..
  maradtál volna inkább csendben..komolyan mondom,nem értem a hozzád hasonlókat..járatják a szájukat..egyik szavukkal ütik a másikat..és azzal vágnak fel,milyen király sofőrök..közben maguk leírják,mennyire ön és közveszélyesek..
  büszke lehetsz magadra..veregesd vállon magad nyugodtan!neked ezt hozta a mikulás..

   
 • 22mobidiss2012december07.10:14ÚjVálasz

  És nem mindig a Közutat kell hibáztatni mindenért, aki nem tud az útviszonyoknak megfelelően vezetni az ne is üljön autóba mert nincs joga senki életével játszani. Jöhetett volna szembe akár egy személyautó is tele kisgyerekkel, hála az Istennek hogy nem igy történt!

   
 • 23bulivan2012december07.10:25ÚjVálasz
  Idézet: nem_csak_kamionos
  A k...a anyját a közútnak! Ők a hibásak a legtöbb balesetért! Reggel 6kor beültem a kamionba, délben még minden csupa jég volt.
  ...

  Ha jók az emlékező képességeim, azt tanultuk: mindenkor a látási-és út viszonyok döntik el hogyan kell közlekedni!!!! Mielőtt még sokkal több ember meghalna, idézzük föl magunkba a tanultakat! Talán még nem késő!!

   
 • 24amici2012december07.12:35ÚjVálasz
  Idézet: nem_csak_kamionos
  A k...a anyját a közútnak! Ők a hibásak a legtöbb balesetért! Reggel 6kor beültem a kamionba, délben még minden csupa jég volt.
  ...

  Még mielőtt valaki félre értene: nem vagyok kamionos. De itt piszok mód nekiestek a "kamionos" kollégának. Épp azt írta le, hogy nem 90-nel szelte át az országot, hanem végig nem tudott 50-nél, maximum 60-nál többel menni. Az meg, hogy egyszer megcsúszott, az nem azt én nem úgy értelmeztem, hogy a forgalmi sávokon keresztül oda vissza cikázott, csak éppen elérte a tapadási határt. A tisztelt Úrvezetőknek elárulnám, a megcsúszásból tudni meg, hogy valóban milyen az adott úton a tapadás (bár 40 tonnával már szánt szándékkal nem csúszik senki, de ebbe most ne menjünk bele. Én magam is tegnap reggel megcsúsztam!! És szánt szándékkal!! A parkolóból kihajtva egyenes úton max. 20km/h-val nyomtam egy hirtelen féket. Épp ebből lehet felmérni, hogy mire számítson az ember hazafelé, és ne az első gyorsabb kanyarban vegye észre, hogy jéé csúszik. Akkor ezek szerint én is egy száguldozó vadbarom vagyok, mert megcsúsztam!

   
 • 25amici2012december07.12:40ÚjVálasz

  A kamionos meg a közút között annyi a különbség, hogy a kamionos azért kapja a pénzét, hogy elvigye az árut a lerakóra. Ha szar az idő és azt mondja én nem megyek sehová, akkor kirúgják. Ennyi.
  A közútkezelőnek pedig az a "munkája", hogy odafigyeljen a területileg hozzá tartozó útszakaszokra! Csak ott nem rúgnak ki senkit ha elmarad a munka. Ha nem volt fontos csúszásmentesíteni az adott szakaszt, akkor a baleset után miért tették meg??

   
 • 26bulivan2012december07.13:28ÚjVálasz
  Idézet: amici
  A kamionos meg a közút között annyi a különbség, hogy a kamionos azért kapja a pénzét, hogy elvigye az árut a lerakóra. Ha szar az idő és azt mondja én nem megyek sehová, akkor kirúgják. Ennyi.
  ...

  .........és utána a feleség eltemetteti a pénzből amit keresett!!!! A kamionos is azért hajt hogy minél többet keressen! El kell dönteni megéri e!

   
 • 27amici2012december07.16:44ÚjVálasz
  Idézet: bulivan
  .........és utána a feleség eltemetteti a pénzből amit keresett!!!! A kamionos is azért hajt hogy minél többet keressen! El kell dönteni megéri e!
  ...

  Ebben teljesen igazad van, de nem is arról volt szó, hogy az átlag kamion sofőrt kellene sajnálni mert szar a munkája. Hanem arról, hogy miért mennek ennyit. Hát azért, mert ezért kapják a pénzüket. Talán annyi hibát elkövettem, hogy egyik oldalról a munkát ténylegesen elvégzőt (sofőr) hasonlítottam egy szervezethez (közút).
  Tehát pontosítva, embert az emberhez, céget a céghez:
  1. Ha a kamion sofőr nem indul útnak, akkor kirúgják. Viszont a tapasztalatok szerint, ha a közút munkatársa nem indul útnak, attól ő még marad a helyén, megkapja a fizetését.
  Vagy:
  2. Ha a fuvarozó cég nem látja el a feladatát (nem és célba az áru), akkor rövid időn belül lehúzhatják a rolót. Ellenben úgy tűnik ha a Közútkezelő Kht nem végzi el a feladatát (nem követi nyomon az utak állapotát), na atól még megy tovább a bolt szépen.
  Ez miért van??

   
 • 28nem_csak_kamionos2012december07.18:39ÚjVálasz

  Kedves megmondo!
  A megcsúszásom annyi volt, hogy a jeges úton egy gödör, kátyú, vagy talán kráter miatt egy kicsit odébbtolta a szerelvény az elejét!
  Nem hajtottam, mint az őrült, nem állítottam magamról, hogy "milyen király söfőr" vagyok, de a rossz és a jeges utakról csakis a közútkezelő tehet! Ez tény, kár rajt vitázni!
  Gondolom te is olyan faszverő semmittevő vagy, mint a sárga VW-esek!
  Öten-hatan ülnek egy kocsiban, nézelődnek, fenntartják a forgalmat 30-cal, és sárga villogóval!
  A közútkezelőnek nevezett valaminek az a dolga, hogy akár jégmentesítéssel is foglalkozzanak, KEZELJÉK AZ UTAKAT b.meg! Bent a nevében!

   
 • 29megmondo2012december08.02:12ÚjVálasz
  Idézet: nem_csak_kamionos
  Kedves megmondo!
  A megcsúszásom annyi volt, hogy a jeges úton egy gödör, kátyú, vagy talán kráter miatt egy kicsit odébbtolta a szerelvény az elejét!
  ...

  szó szerint az vagyok...:D talán ismerjük is egymást...én vagyok a jobb kéz..te meg a bal..:D
  végül is a max megengedett 70-es sebességedhez képest az 50-60 egy ilyen úton óvatosnak mondható..
  de lehet itt vitatkozni,személyeskedni..de tény marad..az utak szarok...a közútkezelő semmit nem csinál,az úrvezetők vérprofik,akik az árokban végzik..a kamionos meg hajt,mert a megélhetése függ tőle..igaz...ennek legutóbb 3 áldozata volt..aztán lehet cifrázni a dolgot...a tény tény marad..ki jobban tudja,cseréljen a másikkal...aztán ha ott remekelt,akkor ossza az észt meg gecizze le alpári módon a másikat..addig meg lehetne tanulni egy kis jó modort..mert igaz a mondás,miszerint aki a wc-t nem tisztítja ki maga után egy idegen helyen,az otthon a fenekét sem törli ki..

   
 • 30megmondo2012december08.02:31ÚjVálasz

  arra azért kíváncsi lennék,hogy az itt hozzászólok közül hányan fáradtak be személyesen a közútkezelő megyei igazgatóságára..panaszukat,észrevételeiket..esetleg építő ötleteiket megosztandó..számolom a kezeket...jéééé...egyet sem látok...hmmm...ahhoz már nem vagyunk elég tökösek hogy szemtől szemben trágárkodjunk?ja hogy lusták vagyunk....kényelmesebb itt a fórumon osztani az igét,mint besétálni oda...pedig telefonálni is lehet...pedig azt meg a karosszékből is el lehet végezni....tenni nem akarunk...a szánk meg jár...hiába..ilyen a magyar...

   
 • 31city482012december08.09:26ÚjVálasz
  Idézet: megmondo
  arra azért kíváncsi lennék,hogy az itt hozzászólok közül hányan fáradtak be személyesen a közútkezelő megyei igazgatóságára..panaszukat,észrevételeiket..esetleg építő ötleteiket megosztandó..
  ...

  Azért volt hatása a morgolódásnak,mert ma reggel a városon kivül feketék voltak az utak többsége.Csak a Szova aludt el.A város egy jégpálya.Arra nem is merek gondolni,hogy a frissen felkészitett gépek a START PILOT hiányába nem indultak!

   
 • 32brutus2012december08.18:46ÚjVálasz
  Idézet: megmondo
  arra azért kíváncsi lennék,hogy az itt hozzászólok közül hányan fáradtak be személyesen a közútkezelő megyei igazgatóságára..panaszukat,észrevételeiket..esetleg építő ötleteiket megosztandó..
  ...

  Igaz, személyesen még soha nem "fáradtam be", de telefonon többször jeleztem nekik hogy Nárai és Szombathely között vastagon áll a sár az úton. Megköszönték, s ahogyan az a prosztó nem takarította le aki felhordta, úgy ők sem. Bár az is igaz, az Állattemető melletti területrendezésnél- ez csak egy szakasz, ahol sár szokott lenni-, egy ember szokta támasztani a lapátot, de a sárnak az annyi mint halottnak a csók. Ami pedig most aktuális az a hóátfúvás. Ismét jelezném, NINCS KINN HÓFOGÓ az említett úton! Aki rendszeresen jár arra, az évek óta tudja mire számíthat, de az Ünnepek közeledtével járnak erre olyanok is, akik nem gondolják, hogy a tiszta út a kanyar után átvált szánkópályába. Tisztelt Közútkezelő. Ha meghal valaki, lesz hófogó? Biztos kell addig várni?

   
 • 33stengetz2012december08.19:19ÚjVálasz
  Idézet: megmondo
  szó szerint az vagyok...:D talán ismerjük is egymást...én vagyok a jobb kéz..te meg a bal..:D
  végül is a max megengedett 70-es sebességedhez képest az 50-60 egy ilyen úton óvatosnak mondható..
  ...

  Nem, nem kell befáradni, azért találták ki ezt a fórumot s az írást. Nem kell szembenézni senkivel sem, mert aki ott van bent az csak szemlesütve lehet bent, mert a feladatukat nem végzik el. Ne már az igazságot megírók féljenek s kérjenek elnézést az Önök hibáiért!!!! Dolgozzanak hatékonyan kreatíven s ne a halál után!!

   
 • 34nem_csak_kamionos2012december09.00:03ÚjVálasz
  Idézet: megmondo
  arra azért kíváncsi lennék,hogy az itt hozzászólok közül hányan fáradtak be személyesen a közútkezelő megyei igazgatóságára..panaszukat,észrevételeiket..esetleg építő ötleteiket megosztandó..
  ...

  Most vallottad be, hogy lófaszt sem tesztek az utak járhatóságáért!
  Számtalanszor betelefonáltam, senki le sem szarta! Bocs az alpári szövegért, de ezt hozza ki belőlem a dologtalanság!
  Balogunyom- Ják, Ják-Nárai, Nárai- Szombathely, Szombathely elkerülő útjai, stb...
  Egész nap nem találkoztam sem szóró, sem pedig hótoló járművel!
  70km/h-val kellene tudni közlekedni, de ez miattad és munkatársaid miatt nem lehetséges b...meg! 17:30-kor Újperint után 40cm-es hóátfuvások voltak! Mit találtatok ki vajon? miért nem tudjátok letisztítani az utat? -5 fok alatt a só sem használ? -2 - -3 fok volt egész nap a környéken!
  Dologtalan senkiházi! A fizudat fel mered venni az én adómból te paraszt?

   
 • 35city482012december09.13:37ÚjVálasz

  Azért ha valaki be avatna bennünket,hogy a közut miböl termeli a nyereségét akkor midjárt át látnánk a szitán

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

 

Hirdetés