Mit mutatnak a kártyák? Péntek

Az Ikrek bánjon bölcsen az erejével, a Mérleg elmaradt teendőit pótolhatja be, míg a Halak legyen óvatos a költekezésben.
 
 

Mit mutatnak a kártyák? Péntek

Az Ikrek bánjon bölcsen az erejével, a Mérleg elmaradt teendőit pótolhatja be, míg a Halak legyen óvatos a költekezésben.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Mit mutatnak a kártyák? Péntek

Az Ikrek bánjon bölcsen az erejével, a Mérleg elmaradt teendőit pótolhatja be, míg a Halak legyen óvatos a költekezésben.

KOS március 21. –április 20.

Az anyagi dolgokra utaló lap jelent meg. Ezért figyeljen az események között azokra, melyek jobb lehetőségeket és új távlatokat nyitnak meg pénzügyi forrásait illetően a jövőben.

BIKA április 21.-május 21.

Fontos nap lesz a mai. Már csak azért is, mert egymást követik az örömteli események. Élete egén fényesen süt a nap. Kellemes családi légkör hatására a munkáját is jól végzi.

IKREK május 22.-június 21.

Ma bölcsen kell bánnia erejével. Ne hajtsa túl magát. Teremtse meg maga körül a bizalom légkörét. Így olyan társakra talál, akik hajlandók Önnel együttműködni és segíteni tervét.

RÁK június 22.-július 22.

A napi rutin munka néha fárasztó lehet. Ez is az élet része. Nem mindig terít a sors piros szőnyeget a lába alá. Tegye színesebbé azzal, hogy a kis örömöket is meglátja a hétköznapokban.

OROSZLÁN július 23.-augusztus 23.

Meglepő híreket kap, melyet bizalmasan kell kezelnie. Inkább tartsa meg önmagában, mint olyannak mondja el, aki visszaélhet vele. Az óvatosság vezesse, ha iratot kezel vagy levelez.

SZŰZ augusztus 24.-szeptember 22.

Utazásra invitáló lap jelent meg. Ha üzleti útra indul, legyen óvatos a közlekedésben. Előre nem várt események hátráltathatják. Ha szerződést ír alá, minden részletre figyeljen.

MÉRLEG szeptember 23.-október 23.

Elmaradt teendőit pótolhatja be. A környezetében élők igénylik segítségét, és apróbb ügyeik elintézését. Így ezek már nem hatnak nyomasztólag, tiszta lappal zárja napját.

SKORPIÓ október 24.-november 22.

Kapcsolati kártya jelent meg, mely a szerelem és a tiszta szeretet lángját hozza el Önnek a kedvese által. Igazi lelki harmónia, mely a magánéletét szépíti meg, hogy boldog legyen.

NYILAS november 23.-december 21.

Ambiciózus terveket szövöget és ma jó eséllyel megvalósíthatja azokat. Két lábbal áll a földön, így az eszközöket is megtalálja hozzá. Határozott tettei vezetik el a sikerhez.

BAK december 22.-január20.

Úgy tud hatni embertársaira, hogy megértéssel fordul feléjük. A szelídség és ráérzés vezeti útján. Talán úgy, mint a lágy szellő, mely mély áthatással mozgat és alakít mindent.

VÍZÖNTŐ január21.-február 18.

Szakmai vetélkedést jelölő lap jelent meg. Talán több jelentkező akad egy állásra, melyet meg szeretne kapni. Vagy akadhat a környezetében valaki, akivel nézeteltérése támadhat.

HALAK február 19.-március20.

Legyen óvatos a költekezésben. Kellően figyelmes a források megteremtésében, hogy a családi kassza tartalma egyensúlyban legyen. Egy nem várt kiadás felboríthatja azt.

Egy sorsforduló révén 2000-ben alapítottam meg az AGLA Harmadik Szem Szolgáltató Bt-t, és kezdtem pályafutásom „jósnő”-ként. A Mérleg jegyében születtem és születésem napjául is e jegy urát, a Vénusz napját /péntek/ választottam. A feladatom tudom. Mint ember /nő harmóniát teremt saját tettei, erkölcsi nézetei, vállalt kötelezettségei és egyéni képességei között. A „hozott” tudásom és az életemben tanultakat kamatoztatom úgy, hogy segítek másoknak és abból is tanulok. Tudom, hogy a biztos alapokat az önzetlen szeretet adja az életünkben és az alázat, amit tanúsítunk sorsunk iránt. Munkámban is szem előtt tartom mindezt, amikor a vendégeim segítségért fordulnak hozzám.

Lakatosné Horváth Katalin jósnő

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés