Együtt-PM: a történelemhamisítás az emlékmű célja

 
 

Együtt-PM: a történelemhamisítás az emlékmű célja

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Együtt-PM: a történelemhamisítás az emlékmű célja

Az Együtt-PM szerint a történelemhamisítás a célja a budapesti Szabadság térre tervezett emlékműnek. A pártszövetség vezetői pénteken felszólították a kormányt, hogy ne állítsa fel azt. Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke sajtótájékoztatón azt mondta: nemcsak a holokauszttagadás bűn, hanem az is, ha valaki félremagyarázza a múltat, hogy felmentse magát. Arra szólította fel a kormányt, fejezze be az akciót, ne sértse meg magyarok millióit azzal, hogy felállítja a német megszállás emlékművét, helyette segítse inkább a múlttal való szembenézést.

Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője szellemi kútmérgezésnek minősítette az emlékmű tervét, amely szerinte azt a hazugságot sugallja, hogy csak egy külső erő volt az oka annak, hogy 600 ezer magyart a halálba küldtek a második világháborúban.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés