Rendőrségi felhívás

 
 

Rendőrségi felhívás

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Rendőrségi felhívás

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűncselekmény gyanúja miatt. 2002. november 11-én lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy az éjszakai órákban Szombathelyen a Márton Á., Kilátó, Kárpáti K. és az Aranypatak utcákban parkoló személygépkocsik egy részéről márkajelző emblémákat tulajdonítottak el ismeretlen tettesek. A nyomozás során kiderült, hogy négy helybeli fiatalkorú fiú gyanúsítható a lopásokkal, akiknél megtaláltak a rendőrök 26 db márkajelzést. Ebből hét sértettet tudtak azonosítani. A hatóság kéri, hogy az előbb említett utcákban, a fenti időben parkoló autók gazdái, akik feltehetően már észlelték az embléma eltűnését, jelentkezzenek a 94/521-011/15-02-es mellékű telefonszámon, vagy a 107-es segélyhívón, vagy az ingyenes telefontanú 06/80/555-111 számán.
 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés