524 évnyi szexvideót néztek meg tavaly a világ legnagyobb pornóoldalán

És másodpercenként átlagosan 99 gigabájtot streameltek a kedves felhasználók.
 
 

524 évnyi szexvideót néztek meg tavaly a világ legnagyobb pornóoldalán

És másodpercenként átlagosan 99 gigabájtot streameltek a kedves felhasználók.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

524 évnyi szexvideót néztek meg tavaly a világ legnagyobb pornóoldalán

És másodpercenként átlagosan 99 gigabájtot streameltek a kedves felhasználók.

A Pornhub, mint minden valamirevaló vállalkozás, természetesen folyamatosan figyeli célközönségének szokásait, elvárásait, cselekvéseit. Ebből a nagy adathalmazból össze is rámoltak rögtön több kiváló infografikát, ami a 2016-os évet göngyölíti fel abban a tekintetben, hogy hogyan fogyasztotta a világ népe az online szexvideóikat. Nyugodjon meg mindenki, nincs ezen semmi rökönyödnivaló, ez csak szimpla statisztika! :))))

64 millióan keresték fel a Pornhub oldalát naponta

92 milliárd videót indítottak el rajta tavaly

másodpercenként átlagosan 99 gigabyte töltődött le

ez 194 millió pendrive-ot töltene meg percenként

és az is kiderül, mely országokból nézték a poreszt legtöbben

Itt a majdnem teljes kép:

Azért írtuk, hogy majdnem, mert a felnőttszájt volt olyan alapos, és még több grafikont közzétett, tematikusan, többféle aspektusra is koncentrálva. Mert az ördög a részletekben rejlik, ugye.

A legpornófogyasztóbb országok

Itt van például ez az ábra, ami azt mutatja, honnan jött a legtöbb néző a Pornhubra. Egyébként az USÁból, amin nem kell meglepődni méretét és a dugáskultúrához fűződő jó viszonyát tekintve. Igaz, a sokkal kisebb brit szigetország simán elhappolta az ezüstérmet. Japán feljött hét helyet, amivel még Németországot is lenyomta a TOP 5-ből. A pornónagyhatalom Magyarország a kanyarban sincs!

Erre kerestek rá a leggyakrabban a nemes nézők

Sorrendben: leszbikus, mostohaanya, MILF, tinédzser, mostohatestvér, anyuka, rajzfilm, rajzfilm, hentai (ami szintén rajzfilm, csak annak japán, pornográf változata, gyakran egészen horrorisztikusan fröcsögő-csattogó formában), masszázs, japán. És így tovább. Következtetéseket nem vonunk.

Melyik országban melyik kategória a legnépszerűbb?

Amerikában például a leszbipori, az oroszoknál az anál. Magyarországon és Ausztriában meg a tinédzserkategória (persze odaírja a Pornhub, hogy ez 18 év feletti lányokat jelent a csatornáikon. Nyilván). Román barátaink az érett nőkre buknak, az arab országok Pornhub-vizitorai pedig egészen hihetetlen módon az arab kategóriát nyitják meg a leggyakrabban!

Átlagosan 9 és fél perc

Átlagosan ennyit tartózkodik egy ember a pornóoldalon, amikor felkeresi azt. Ez 16 másodperccel több, mint tavaly. Őrület, sokkal jobban bírjuk! Mégsincs pusztulásra ítélve az emberiség!

Egyébként a leghosszabban egy látogatáskor a fülöp-szigetekiek tartózkodnak a szájton, közel 13 percet, őket követi közel 11 perccel a Dél-Afrikai Köztársaság, majd uszkve 10 perccel az Egyesült Államok. A legrövidebb ideig a kubaiak, a mongolok, a bolíviaiak, a kazahok és a kolumbiaiak bírják (jobb alsó, szürkéllő rubrika).

Átlagosan 35 éves

Az oldal felkeresője, mármint. A számokat összevetve. A kétharmadot a 18 és 35 év közöttiek teszik ki, az öregebbek már egyre kevesebben vannak, ahogy haladunk felfelé a korranglétrán. Persze itt is figyeltek a statisztikák összeállítói, hogy a tizennyolc éven aluliakat számításba sem vették, pedig tudjuk, amit tudunk, legalábbis saját kamaszkorunkból, amikor általános nyolcadikban már vadul vásároltuk a szexmagazinokat a sulihoz legközelebb eső újságosnál.

Mert a lányok is nézik

Hogy egy sztereotípiát is legyilkoljunk: átlagosan minden harmadik látogató nem hímvesszővel rendelkezik. Bizony, a pornó nem csak a fiúknak van!

Telefonról nézik az akciót a legtöbben

A végére egy tanulságos ábrát hagytunk, ami itt is megmutatja, amit már eddig is tudtunk: hogy a mobil lassan minden területen két vállra fekteti a desktopról (vagyis asztali gépről és notebookról) folytatott netezést. Jó, mondjuk itt az is közrejátszik, hogy ágyban fekve, és, khmm, szóval filmet nézve könnyebb egy telefont a kézben tartani, mint egy laptopot.

Egyébként mi most kiemeltünk csak pár infografikát, az összeset itt lehet átnyálazni a Pornhub szíves közreműködésével ;)

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés