9 évet kapott a férfi, aki megerőszakolta és teherbe ejtette a 13 éves lányát

 
 

9 évet kapott a férfi, aki megerőszakolta és teherbe ejtette a 13 éves lányát

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

9 évet kapott a férfi, aki megerőszakolta és teherbe ejtette a 13 éves lányát

A Budapest Környéki Törvényszék ma hirdetett ítéletet annak a férfinak az ügyében, akit azzal vádoltak, hogy megerőszakolta a nevelése alatt álló, 13 éves lányt. A bíróság L. R. vádlottat bűnösnek mondta ki szexuális erőszak bűntettében, ezért őt 9 évi szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Ha az ítélet jogerőre emelkedik, akkor a szabadságvesztést fegyházban kell végrehajtania.

A bíróság szerint vádlott és K. E. gyanúsított a vádbeli időszakban élettársi kapcsolatban éltek, kapcsolatukból két gyermek született, 2000-ben, illetve 2002-ben.

A vádlott 2015. áprilisában elküldte az idősebb gyermeküket boltba, amikor élettársa nem volt otthon, így egyedül maradt a fiatalabb gyermekükkel a tápiószőlősi lakásban. A férfi ezután közeledni próbált a lányhoz, aki éppen a tévét nézett. A lány tiltakozott, de a férfi nem állt le.

Ezután a 90 kg súlyú vádlott az ágyra lökte a 45 kilós fiatalt, majd ráfeküdt. A lány próbált védekezni, többször megpofozta a férfit, és megpróbált elszaladni, de az apja visszalökte az ágyra és lefogta a karjait. A lány ezalatt folyamatosan kérte a vádlottat, hogy hagyja békén, vagy azt elmondja az anyjának, mire a férfi azt kérdezte tőle, hogy „el akarja vitetni a rendőrökkel?”

A gyermek a közösülés következtében teherbe esett. A cselekményt követően a fiatal lány azt mondta, hogy elmondja az anyjának, mire a férfi figyelmeztette, hogy „ne merje!”.

A sértett édesanyja 2015. augusztus elején vette észre, hogy lánya hasa egyre nagyobb lesz, ezért nőgyógyászati vizsgálatra a ceglédi kórházba vitte. A kórházban megállapították, hogy a gyermek terhes,

majd az ő és édesanyja kérésére művi terhességmegszakítást hajtottak végre rajta. A szakértői vélemény szerint az eltávolított magzat biológiai apja a vádlott.

Az ítélethirdetést követően a vádlott előzetes letartóztatásban maradt, védőjével elsősorban felmentésért, másodsorban enyhítésért fellebbezett. Az ügyész 3 nap gondolkodási időt tartott fenn. Az ítélet nem jogerős.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés