Delta-őrület, hip-hop éjszaka, Soulwave és rönkhúzások szerteszét

Ez bizony egy farsangfarka, tavaszváró programajánló lesz.
 
 

Delta-őrület, hip-hop éjszaka, Soulwave és rönkhúzások szerteszét

Ez bizony egy farsangfarka, tavaszváró programajánló lesz.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Delta-őrület, hip-hop éjszaka, Soulwave és rönkhúzások szerteszét

Ez bizony egy farsangfarka, tavaszváró programajánló lesz.

Partizz a Pál Utcai Fiúkkal @ 02.17. péntek, 20:00Körmendi Kulturális Központ

Az ország legjobb hangulat zenekara, a Fatal Error kezdi a bemelegítést, majd a második órában a PUF legnagyobb slágerei dübörögnek Körmenden.

Program:

Fatal Error 20.00.
Pál Utcai Fiúk 21.00
Golyó & Johnny 23.00-02.00


Hip-hop banzáj és Jam Balaya az állatokért @ 02.17. péntek, 21:00, Végállomás Klub, Szombathely

A fő attrakció a Jam Balaya koncertje lesz. Rajtuk kívül a helyi színtér meghatározó alakjai is mikrofont ragadnak, színpadra lép The Player, Biggiemann & Otello, Májkee, a TUSP, a lemezjátszók mögött pedig DJ. Laki pörgeti a legjobb hip-hop albumokat. Az est bevételét az Állatvédők Vasi Egyesületének ajánlják fel.


Körmenden is húzzák majd a tavaszért a rönköt @ 02.18 szombat, 14.30


Rönkhúzás Táplánban @ 02.18 szombat, 14.30

Naná, hogy idén is rönkhúzással búcsúztatják a telet Táplánszentkereszten is!


A hazai vintage-rock éllovasa, az Ozone Mama koncertezik a Végeken @ 02.18. szombat, 20:00, Végállomás Klub, Szombathely

Újra Szombathelyen, a Végállomásban lép színpadra a hazai vintage-rock éllovasa, az Ozone Mama. Ezúttal a pszichedelikus rock kőszegi fenegyerekei, a Fuzzbox fűti fel előttük a hangulatot.

Belépő: 1.000.- Ft


Hangolódunk egy hatalmas banzájra a Deltával @ 02.18 szombat, 21:30, Arena Savaria

Ahol egész éjjel a Delta táncoltatja majd a szombathelyieket.

21:30 - Kapunyitás
22:00 - DJ NYAKI
23:00 - 04:00 - DELTA


Kalandorkodhatunk a Soulwavevel @ 02.22. szerda 20:00, AGORA-MSH, Szombathely

A Soulwave-et 2007-ben alapította Fodor Máté énekes-dalszerző és Huszár Ádám gitáros. A zenekar dalait lélekemelő monumentalitás jellemzi; nagyívű refrének, metaforikus dalszövegek, mindezt a modern akusztikus popzene köntösébe bújtatva. Már a bemutatkozó daluk a ’Lonely’ bizonyította, hogy kivételes érzékük van az alternatív popszámok megírásához. A 2010-ben jelent meg a zenekar első nagylemeze a One Night Stand, amit három évvel később, egy svédországi kiadónál megjelent, 1975 elnevezésű EP követett.

2015-ben jelent meg a Soulwave első magyar nyelvű dala a „Szélcsend” amely rögtön a Petőfi Top 30-ba is bekerült. Emellett szerepeltek az MR2 Akusztik és a Szerencseszombat adásában, ezt követően pedig leszerződtek a Universal kiadóhoz. A valódi áttörést a 2016-ban megjelent Mindent Elhittem című dala hozta meg a zenekarnak. Ezt követően jelent meg a zenekar eddigi legnagyobb slágere a Kalandor, amely egyszerre vezette a Class FM és a Petőfi Rádió lejátszási listáját, továbbá bejutott a Dal 2017, Eurovíziós dalválasztó műsorába is, így méltán kijelenthetjük, hogy a Soulwave idén berobbant a zenei életbe.

Jegyár: 1.300 Ft
Jegyek elővételben válthatók az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 és Szo 9.00–13.00), online a jegy.agorasavaria.hu oldalon és a koncert előtt a helyszínen.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés