A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum lett az Év Gyógyfürdője 2016-ban

 
 

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum lett az Év Gyógyfürdője 2016-ban

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum lett az Év Gyógyfürdője 2016-ban

Az Utazó Magazin idén is a Turizmus és Profit szakmai konferencián adta át 2016 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat. Az olvasók és a szakmabeliek szavazatai alapján kerültek kihirdetésre az elismerések a Hotel Moments**** Budapest rendezvénytermében.

A konferenciát Nyitrai Zsolt, stratégia társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízottja nyitotta meg, aki beszédében elmondta, hogy az ágazat jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez és a munkahelyteremtéshez. A turizmus mára már több mint 350 ezer embernek ad munkát, és a szektorban 45 ezer kis- és középvállalkozás működik – hangsúlyozta.

Az átadón az Év Gyógyfürdője díjat a szavazatok alapján a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum nyerte el. A díjat Schaffer Adrienn, a Büki Gyógyfürdő Zrt. értékesítési és kommunikációs igazgatója vette át Nyitrai Zsolttól és dr. Érsek M. Zoltántól, Az Utazó magazin főszerkesztőjétől.

Díjazták továbbá a 2016-os év üzleti szállodáját, az év wellness szállodáját, az év konferencia szállodáját, a legjobb légitársaságot, utazási irodát, és még számos turisztikai szolgáltatót.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés