A jövő héten is folytatódik ez a szürke őszi időjárás

Napot nem, de felhőt annál többet látunk majd.
 
 

A jövő héten is folytatódik ez a szürke őszi időjárás

Napot nem, de felhőt annál többet látunk majd.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A jövő héten is folytatódik ez a szürke őszi időjárás

Napot nem, de felhőt annál többet látunk majd.

Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor, a dunántúli hegyekben havas eső, havazás is. Reggel a déli országrészben egy-egy zivatar sem kizárt. A csapadék súlypontja a nap folyamán egyre inkább a Tiszántúlra, illetve Dél-Magyarországra tevődik át, az Észak-Dunántúlon várható a legkevesebb mennyiség. Az északi szél többfelé megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon 3, 7, másutt 7, 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 4, 8, a Dunától keletre 10, 15 fok között alakul.

Kedden kezdetben borult lesz az ég, majd a déli óráktól észak felől szakadozik, csökken a felhőzet, de az ország déli harmadán még este is sok lesz a felhő. Elsősorban az ország déli felén várható még - napközben egyre kisebb területen - eső. Az északi szél erős, a Dunántúlon és a Zemplénben kezdetben viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.

Szerdán az ország északi felén többórás napsütésre számíthatunk, délen sok marad a felhő, ez a felhőzet estefelé északabbra húzódik. Csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +4 fok között alakul, fagypont alá az ország északi felén hűl le a levegő, Nógrád, Heves, Pest megyében lehet a leghidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között várható.

Csütörtökön erősen felhős lesz az ég, de kb. a Szécsény-Debrecen vonaltól keletre hosszabb napos időszakok is lehetnek. A Dél-Dunántúlon, a Dél-Alföldön kisebb eső előfordulhat. Az északi, északkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben lehet a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Pénteken többnyire erősen felhős lesz az ég, de kb. a Szécsény-Debrecen vonaltól keletre napközben még kevésbé felhős körzetek is lehetnek. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a változó irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben lehet a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

(Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat)

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés