A tavasz csalhatatlan jele, hogy mehetünk a Holdfény Ligetbe

A téli álom után április elsejétől újra várja az aktív pihenés híveit a Holdfény Liget – az Alpokalja kalandparkja.
 
 

A tavasz csalhatatlan jele, hogy mehetünk a Holdfény Ligetbe

A téli álom után április elsejétől újra várja az aktív pihenés híveit a Holdfény Liget – az Alpokalja kalandparkja.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A tavasz csalhatatlan jele, hogy mehetünk a Holdfény Ligetbe

A téli álom után április elsejétől újra várja az aktív pihenés híveit a Holdfény Liget – az Alpokalja kalandparkja.

A Holdfény Liget immár a tizenkettedik szezonját kezdi meg. A kihívások szerelmesei, a túrázni vagy épp kenuzni vágyók könnyen megtalálhatják számításaikat, de egyedi igényeknek megfelelő élmény- és kalandprogramokat is összeállítanak csoportoknak.

Szombathely és Kőszeg között Gyöngyösfalu határában terül el a Liget erdeje, amely a szolgáltatásaival családoknak, baráti társaságoknak, osztályoknak, cégeknek, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt rengeteg programot és kihívást kínál.

Megjöttek a szörnyek!

Idén újdonsággal is készül a Holdfény Liget: „szörnyek” érkeznek a kalandparkba, e-MonsteRollerek. Ezek a széles kerekű, elektromos járművek, mind a park területén, mind szervezett túrákon különleges élményt nyújtanak a rajta utazónak. Bérbe vehetőek, 14 éves kor felett önállóan is használhatóak, a kisebbek pedig felülhetnek anyu, apu vagy nagyobb tesó mögé a pótülésre.

Az adrenalin szerelmeseit kilenc különböző kötélpálya várja. A legkisebbek számára kialakított Katica és Póni pályákat már a 3 évesek is birtokba vehetik, míg az iskolás korosztály három pályán teheti próbára bátorságát és ügyességét. A felnőtteknek szintén három kötélpályaszakasz áll rendelkezésre, és bizony a feketéhez nemcsak ügyességre, de kitartásra is szükség van. A szárnyalás felemelő érzését a Száguldó Denevér pálya nyújtja 15 fergeteges csúszással 750 méter hosszan a fák lombjai között.

Itt repülhetsz is!

Igazi kihívás az ÍrottKavics mászótorony meghódítása, melyen különböző utakon lehet a 16 méter magas csúcsot elérni. A repülés szerelmesei 3 vagy 5 méter magasból bátorságugrásban tehetik próbára magukat. Aki újra gyerek szeretne lenni, lendülhet egyet a szabadesést imitáló óriáshintában, és egy felszabadító sikítással engedheti ki a hétköznapok feszültségét.

Számos élmény- és szabadidős programot kínálnak „földhözragadt”, négykerekű szolgáltatásaik, mint például a quadozás vagy a tekerős gokartok. A Holdfény Expressz szűknyomtávú kisvasúttal pedig beutazható a Liget csendesebb része is, összekötve a vonatozást a meghitt Szent Ilona kápolna látogatásával.

Winnetou nyomában

Kevésbé extrém, ám igazi élményt nyújtó szolgáltatások legnépszerűbb elemei a Winnetou vadászösvény 3D-s élethű célállatokkal, valamint az Indián 7-próba. A legkisebbeket várja a pöttyös gombákkal jelzett Manósétány, ahol érdekes ismereteket szerezhetnek a Liget élővilágáról. Szintén a kisebbek próbálhatnak meg „vízen járni” a Vízi buborékban, vagy aranyat is moshatnak a Liget tavában. Elfoglalhatják a játszótér várát, csúszókorong pályákon száguldhatnak, bejárhatják a mezítlábas élményösvényt – egy biztos, unatkozni nem lesz idejük!

A Holdfény Liget nem csak gyermekek, hanem felnőttek számára is kiváló születésnapi helyszín, e jeles alkalmakat színes programjainkkal tesszük feledhetetlenné.

Étlen-szomjan sem marad senki! A kalandozások után vagy közben, a Peron Café teraszán egy kemencében sült pizza vagy langalló és egy finom kávé mellett lehet megpihenni. A nagyobb társasággal érkezők saját maguk is gondoskodhatnak a betevőjükről, több bográcsozó hely is rendelkezésre áll, eszközöket, tűzifát sem kell hozni, minden adott hozzá a Ligetben.

Ovisoknak, sulisoknak, felnőtteknek!

A Holdfény Liget tavasszal és ősszel számtalan tematikus programra várja egy vagy több napra a kiránduló osztályközösségeket. Persze nem csak iskolák és óvodák, de cégek is erősíthetik a csapatszellemet a Ligetben. Képzett munkatársaik személyre szabott élménypedagógiai programokon segítenek bármely csoport számára az együttműködés fejlesztésében.

Nyaranta táborozók veszik birtokba a kalandpark Indián rezervátumát, hogy felejthetetlen élményekkel térjenek haza. A 7-18 éves fiatalok három különböző, életkoruknak megfelelő tábortípusban kalandozhatnak, a legfiatalabbakat pedig a Liget napközi várja „haza” minden hétköznap június végétől augusztus közepéig.

A 300 fős exkluzív rendezvénysátor kiváló helyszíne céges összetartásoknak, rendezvényeknek, esküvőknek. Az ifjú pár nem csak a lakodalmat tarthatja erdei környezetben, de össze is kötheti életét a Holdfény Liget Szent Ilona kápolnájában, illetve polgári szertartás keretében a Liget fái között mondhatja ki a boldogító igent. Leány- és legénybúcsúk kedvelt helyszíneként sok év tapasztalata segít összeállítani az utolsó, esküvő előtti napok búcsúztatóját.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés