Akciófilmeket megszégyenítő módon tört le valaki két sorompót Győrben

 
 

Akciófilmeket megszégyenítő módon tört le valaki két sorompót Győrben

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Akciófilmeket megszégyenítő módon tört le valaki két sorompót Győrben

A Győri Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást - írja a Police.hu. Az ismeretlen jármű Győrben közlekedett február 5-én. A sofőr a 83-as főút felől haladt Győrújbarát irányába, de nem vette észre, hogy az előtte lévő sorompó mozgásba indult.

A kereszteződésen áthaladva mind a két félsorompónak nekiütközött, amik ettől letörtek a helyükről. A baleset során – a rendelkezésre álló adatok szerint - személyi sérülés nem történt. Az ütközést követően az ismeretlen okozó adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja a szemtanúk jelentkezését.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés