Alvilági titkok miatt kellett meghalnia VV Fanninak?

Vikcsu, a szombathelyi VV szereplő reménykedik benne, hogy Fanni élve előkerül.
 
 

Alvilági titkok miatt kellett meghalnia VV Fanninak?

Vikcsu, a szombathelyi VV szereplő reménykedik benne, hogy Fanni élve előkerül.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Alvilági titkok miatt kellett meghalnia VV Fanninak?

Vikcsu, a szombathelyi VV szereplő reménykedik benne, hogy Fanni élve előkerül.

Hétfőn számoltunk be mi is arról, hogy a Blikk információi szerint meggyilkolták VV Fannit. A 24 éves lányt már több, mint egy hete keresi a rendőrség, most azonban a nyomozás során olyan bizonyítékokat találtak, amik egyértelműen arra utalnak, hogy a lányt meggyilkolták. Mivel azonban Fanni holttestét még nem találták meg, így hivatalosan továbbra is csak az eltűnése ügyében vizsgálódhatnak.

A Bors nyomozott most ki újabb részleteket a Való Világ egykori szereplőjének ügyében. A lap azt írja, hogy Fanni eltűnése egy férfihez B.L.-hez köthető. A lány lakásának biztonsági kameráinak a képén ugyanis az látszik, hogy a gyanúsított Fanni élettelen testét cipeli ki magával, beteszi a kocsijába, majd elhajt vele. A köztéri kamerák képén egészen Dunaújvárosig tudták követni a nyomát.

Egy informátorra hivatkozva a Bors azt is írja, hogy Fanni az elmúlt időszakban a testéből élt, és olyan körökben mozgott, ahol már zűrös kuncsaftok is előfordultak. A lány alvilági titkok tudója is lehetett. Nem kizárt, hogy eltűnésének és feltételezett halálának ez áll a hátterében.

VV Vikcsu még reménykedik

Elértük Fanni egykori villatársát, a szombathelyi Vikcsut. A lány azt mondta ő is csak az újságokból értesült a történtekből, Fanni ugyanis vele is megszüntette a kapcsolatot.

„Nagyon jóban lettünk a villában. A műsor vége után még jó ideig tartottuk a kapcsolatot egymással. Fanni, Reni és én egyfajta triumvirátusként működtünk. Szombathelyen is jártak nálam a lányok, órákat tudtunk telefonon beszélgetni. Aztán egy idő után Fanni kezdett elmaradni, hiába írtam neki nem válaszolt, én pedig elfogadtam a döntését, nem zaklattam. Úgy egy éve nem beszéltünk már. Egy életvidám, nagyon klassz csajt ismertem meg benne. Most én is kétségbeesetten figyelem a híreket és bízom benne, hogy happy end lesz a vége. Örülnék neki, ha tudnék még beszélni Fannival.”- mondta a Nyugat.hu-nak Vikcsu.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés