Amber Cafe Foodbar & Club 

Van egy hely a Fő tér kellős közepén, ami csak arra vár, hogy kényeztessen

Minőségi alapanyagok, hangulatos környezet és meleg a téli hidegben: AMBER.
 
 

Van egy hely a Fő tér kellős közepén, ami csak arra vár, hogy kényeztessen

Minőségi alapanyagok, hangulatos környezet és meleg a téli hidegben: AMBER.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Van egy hely a Fő tér kellős közepén, ami csak arra vár, hogy kényeztessen

Minőségi alapanyagok, hangulatos környezet és meleg a téli hidegben: AMBER.

Jó ideig ha azt a nevet hallottam, hogy Amber, nekem ő jutott eszembe:

Aztán nemrégen egy csapat lelkes vendéglátós kezdett dolgozni Szombathelyen a Hermész irodaház alsó részében, és fejükbe vették, hogy a jó ideig hányattatott sorsú egységet ismét élettel töltik meg. A nyári nagy kiülésekben hordták is lelkesen a sört, a fröccsöt meg az Aperolt a teraszon kellemesen nyújtózó vendégeknek, ennyi elég is volt nekem ahhoz, hogy Amberről más jusson eszembe. Most pedig a hely egy másik oldalát szeretnék megmutatni.

Egészen pontosan ezt:

Azon felül, hogy a téli időszakban is nyitva van a hely, még rá is kapcsoltak egy fokozattal. Beindult a konyha, ahol minőségi alapanyagokból készülnek az ínyencségek a sörözések mellé, a baráti dumcsik kellékeként vagy csak úgy uzsonnára ha valakinek éppen egy finomat van kedve enni.

Az Amber csapata ugyanis az vette a fejébe, hogy olyan streetfood jellegű ételeket kínál, amiket frissen, könnyen és gyorsan tudnak a vendégek elé tálalni. Legyen szó rusztikus pizzáról, pikáns, Pannónia sajtos, soksajtos vagy éppen tonhalas változatban, magyaros-vasalós lepényről vagy éppen házi sütésű csirkés, sajtos vagy csípős tortilláról az tuti, hogy a vendég nem fog csalódni.

Mi például alig bírtunk el a fogásokkal.

De nem csak a nagy evőket, hanem az édesszájúakat is várják.

Házi készítésű gofri megpakolva mindenféle földi jóval! Mindez ez egy kellemes I·O alapanyagból készült chai lattével lekísérve és máris azt hiszed, hogy kinyílt a hetedik mennyország kapuja.

Amennyire sokszínű az Amber közönsége, annyira próbál a hely is az lenni. Abban a kényelmes helyzetben van ugyanis a hely, hogy kialakítása miatt a belváros szívében akkor sem zavarja a lakókat, ha este éppen egy jó ugrálós, táncolós buli kerekedik. Mindehhez pedig széles italkínálat, sörök, borok, koktélok szolgálják a lazutást.

Na de nem lehet mindig csak bulizni. A szürke hétköznapokat is fel akarja dobni az Amber. Jövő héttől indul a napi menü, 1290 forintért egy két fogásos menüt szolgálnak fel, amiben a leves és a főétel mellé egy pohár sört vagy üdítőt is az asztalra raknak. Az aktuális menüért mindenki klikkeljen az Amber Facebook-oldalára.

Amber tehát most már egyet jelent a sokszínű vendéglátással, a meleg környezettel, a kézműves fogásokkal és az udvarias kiszolgálással. De ha nagy koffein gurmé vagy, akkor szintén érdemes lelépcsőzni. A ristrettótól, az espressón át, az americano és a cortado is szerepel az itallapon. De ha éppen flat whitera fájna a fogad az Amber baristája akkor sem fog zavarba jönni.

Az év végi céges buli időpont foglalásokkal pedig már most lehet zaklatni a személyzetet. Ha pedig még nem tudjátok, hogy hova menjen a barátitársaság szilveszterezni szintén keressétek a helyet.

Na, neked mi jut eszedbe ha azt mondom: Amber!

Amber Cafe & Foodbar

Szombathely, Fő tér 36.
Telefon: (94) 452 586
Nyitva tartás:
Hétfő - szombat 10-22
Vasárnap 10-19

A Facebookért klikk ide.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés