Kirúgták a Kisalföld főszerkesztőjét

Andy Vajna munkához látott.
 
 

Kirúgták a Kisalföld főszerkesztőjét

Andy Vajna munkához látott.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Kirúgták a Kisalföld főszerkesztőjét

Andy Vajna munkához látott.

Nemrég írtuk, hogy Andy Vajna megvált a Bors két vezetőjétől. A bulvárlaptól Szekeres Tamásnak, az eddigi főszerkesztőnek, és Sal Endrének, az Aktuális rovat szerkesztőjének kellett távoznia.

A 24.hu azóta kiderítette, hogy Vajna két másik lapjánál, a Kisalföldnél és a Délmagyarországnál is hullottak a fejek. „A Kisalföld főszerkesztői, kiadóvezetői feladatait Garamvölgyi Imre látja el, az eddigi főszerkesztő-kiadóvezető Nyerges Csaba közös megegyezéssel távozik a Lapcomtól. A Délmagyarország új főszerkesztőjének, valamint kiadóvezetőjének Bonifert Gábort, helyettesének Gidró Krisztát nevezték ki. A lap eddigi főszerkesztője, kiadóvezetője Kóti Zoltán és főszerkesztő-helyettese Szögi Andrea közös megegyezéssel távozik a cégtől” - írja a lap.

A Kisalföld, a Délmagyarország és a Bors kiadóját néhány hete kebelezte be Vajna, Mészáros Lőrinc segítségével. A Lapcom kiadó vételéhez szükséges forrásokat ugyanis az MKB Bank hiteléből biztosították, a bank többségi tulajdonosa pedig a felcsúti polgármester.

(Forrás: 24.hu)

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés