Aqualing medenceáruház 

Zöldül a medencéd vize? Itt a megoldás!

Ha pedig még nincs medencéd, akkor azért érdemes klikkelned, hogy legyen.
 
 

Zöldül a medencéd vize? Itt a megoldás!

Ha pedig még nincs medencéd, akkor azért érdemes klikkelned, hogy legyen.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Zöldül a medencéd vize? Itt a megoldás!

Ha pedig még nincs medencéd, akkor azért érdemes klikkelned, hogy legyen.

Mielőtt betértem volna az Aqualing frissen nyílt szombathelyi üzletébe, azt gondoltam volna, hogy a medence nem egy túl bonyolult szerkezet. Az ember felállítja a kertben, amikor jön a jó idő, fürdik egyet, aztán bosszankodik egy sort, hogy egy hét alatt bezöldült a víz. Felét kimeri, felét újra engedi, vár egy napot, hogy felmelegedjen a víz és tudja újra használni. És nagyjából így megy ez őszig.

Hát nem!

Először is kezdjük ott, hogy elsőként meg kell fogalmazni, hogy mire is akarjuk használni a medencét. Gyereknek, családnak kell? Partira? Haverokkal használnánk? Vagy úszóversenyt akarunk rendezni? Ez az első lépés - kapom máris a segítséget az áruház vezetőjétől. Én meg elhiszem neki, hiszen 25 éves családi vállalkozásról van szó, a szombathelyi már a hetedik magyarországi üzletük. Hazánk mellett pedig Romániában és Szerbiában is jelen vannak.

Föld alatti és föld feletti medencék, a néhány tízezertől a több százezres tételekig. Széles a skála. Ám elsőként azt kell a vásárlónak eldönteni, hogy mi is a célja vele, és, hogy mennyi időt hajlandó foglalkozni a medence tisztántartásával. Ha ugyanis a vevő lusta - akár csak én - akkor érdemes elmozdulni minél jobban az automotatizáltság felé.

Ami egyébként a legfontosabb, az Aqualingben mindig a lehetőségek felsorolásával kezdik, és a döntést végül a vásárlóra bízzák. Elvégre az anyagi lehetőségeit és minden egyebet ő tud a legjobban.

De mi lesz a zöldülő vízzel? Ugyanis nekem is van olyan ismerősöm, aki az ásott, földbe süllyesztett medencéjébe azért telepített halakat, mert képtelen volt kezelni a víz szennyeződését.

Az Aqualing Zanati úti üzletében erre is bőven van megoldás. Az algásodás megszüntetésére, a PH-érték beállítására rengeteg vegyszert tartanak az üzletben. Sőt! A kemikáliákat a cég maga gyártja, a saját receptúrája alapján és látja el nem csak a saját kiskereskedői hálózatát, de a magyar multikat is. Havi 8-10 ezer forintból pedig már kristálytisztán tudunk tartani egy átlagos medencét.

Ami uszodatechnika, arra az Aqualing tudja a választ és a lehetőségeket. Az elmúlt két évtizedben olyan kapcsolati hálózatot alakítottak ki, hogy a területen minden keresletre tudják a kínálati lehetőségeket.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés