Az amerikai apácák rápippantással ünnepelték a 420-at

 
 

Az amerikai apácák rápippantással ünnepelték a 420-at

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Az amerikai apácák rápippantással ünnepelték a 420-at

Tegnap volt a füvezés világnapja, ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a 420-at. Mi meg azt gondolnánk, a belén táplált sztereotípiák alapján, hogy rojtos farmebe öltözött punkok, tócsás aluljárókban adták körbe a spanglit, hogy valamiféle tort üljenek a neves nap fölött. Holott erről szó sincs. Mert a nyugati kultúrában lassan mindenhol legalizálták már a mariskát, így például az USÁ-ban is rengeteg államban lehet már füstölni, Kaliforniában is.

Az ebben az államban található Mercedben van egy apáca közösség, akik mindenféle zöldséget, gyümölcsöt és hát például marihuánát is termesztenek. A Reuters fotóin pedig jól látszik, hogy nincs is jobb a kemény gazdálkodás után, mint rágyújtani egy kis zöldre. A nővérek egyébként gyógyászati célra nevelik a füvet, terményeiket pedig a helyi piacon értékesítik. A kenderből egyébként többek között szappant is főznek.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés