Spanyol csata a Bajnokok Ligája elődöntőjében

 
 

Spanyol csata a Bajnokok Ligája elődöntőjében

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Spanyol csata a Bajnokok Ligája elődöntőjében

A héten lezajlottak a negyeddöntők visszavágói a Bajnokok Ligája 2016-17-es kiírásában és már csak négy együttes maradt talpon a legnívósabb sorozatban.

A nyolc között az Atlético a Leicestert, a Real Madrid a Bayern Münchent, a Juventus a Barcelonát, a Monaco pedig a Dortmundot búcsúztatta, így ez a négy együttes képviseltethette magát a sorsoláson, amelyet pénteken déltől rendeztek - derült ki a rangado.hu tudósításából.

A képviselők sem voltak akárkik: az Atlético részéről Klement Villaverde, a Monacótól Ludovic Giuly, a Juventustól Pavel Nedved, a Real Madridtól Emilio Butragueno mondott pár szót a sorsolás előtt. A cardiffi fináléba jutásért ez a párosítás alakult ki Ian Rush, a walesi döntő nagykövetének sorsolása nyomán:

Real Madrid – Atlético Madrid
AS Monaco – Juventus

A BL-döntőn a formalitás miatt a Monaco-Juventus elődöntő továbbjutója lesz a házigazda.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés