Több tonnás fémhengerek zuhantak a 86-os főútra - vészfékezett a kamionsofőr

Szegény sofőr az izgalomtól rosszul lett.
 
 

Több tonnás fémhengerek zuhantak a 86-os főútra - vészfékezett a kamionsofőr

Szegény sofőr az izgalomtól rosszul lett.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Több tonnás fémhengerek zuhantak a 86-os főútra - vészfékezett a kamionsofőr

Szegény sofőr az izgalomtól rosszul lett.

Egyenként 5,7 tonnát nyomnak azok a fémhengerek, amik pénteken reggel szabadultak el egy kamionról, a 86-os főút és a szombathelyi Rumi út kereszteződésében. A sofőr az izgalomtól rosszul lett.

Körmend felől Győr irányába tartott egy lengyel rendszámú kamion pénteken reggel, a 86-os főúton. Szombathelynél a Rumi út kereszteződéséhez érve sárgára váltott a lámpa, a sofőr pedig látta a VÉDA kaput a túloldalon és mivel nem akart büntetést fizetni, ezért beletaposott a fékbe. A kamion ugyan megállt a lámpa előtt, de a rakományként szállított három darab, egyenként 5,7 tonnát nyomó fémhenger elszabadult. Kettő kizuhant az útra, összetörve az aszfaltot is, míg az egyik a vezetőfülkének csapódott, előre billentve azt.

Az eset során senki nem sérült meg, de a forgalmas 86-os főúton torlódás alakult ki. A jelzőlámpákat kikapcsolták és rendőr irányította a forgalmat. (Meglepő módon most nem láttunk olyan járművezetőket, akik megijedtek volna a rendőri forgalomirányítástól, dinamikusan haladt a forgalom.)

A lengyel kamionsofőr nem sokkal a káreset után rosszul érezte magát, a szívét szorította összegörnyedve az út szélén, ezért hozzá mentő érkezett, de nem kellett elszállítani. Oroszul tudtunk beszélni a sofőrrel, aki elmondta, hogy nagyon megijedt, mert azt hitte, hogy a rendőrök letartóztatják. Már hazafelé tartott a feleségéhez és a gyermekeihez és most nagyon nagy szükségük lett volna a fizetésére, de az elkeseredett férfi már sejti, hogy semmit nem kap, sőt, fizetnie is kell. Azt pedig nagy szerencsének tartotta, hogy a rakomány sem emberben, sem gépjárműben nem okozott kárt.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés