A baloldal sajtóközleménye Cseszkó Tamás vádemelésével kapcsolatban

Változtatás nélkül közöljük.
 
 

A baloldal sajtóközleménye Cseszkó Tamás vádemelésével kapcsolatban

Változtatás nélkül közöljük.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A baloldal sajtóközleménye Cseszkó Tamás vádemelésével kapcsolatban

Változtatás nélkül közöljük.

Sajtóközlemény

A napokban nyilvánosságra került, hogy Cseszkó Tamás, a Szombathelyi 7 Nap lapigazgató-felelős szerkesztője ellen a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség nagyobb vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás, számvitel rendje megsértése büntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat.

A Szombathelyi 7 Nap című sajtótermék esetében a város nevének ingyenes használatához Puskás Tivadar polgármester járult hozzá a fideszes közgyűlési többség támogatásával. A város nevét korábban csak kimutatható városérdek megléte esetén kaphatták meg társadalmi szerezetek, cégek. Ez esetben a valódi érdek hamar világossá vált: a lap Hende Csaba kampányújságaként működik.

Amennyiben a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester tulajdonosi érdekeltségébe tartozó lapot – amely folyamatosan veszíti el a sajtópereket ellenzéki politikusokkal szemben - a több bűncselekménnyel vádolt lapigazgató irányítja tovább, úgy az nyilvánvalóan Szombathely város érdekével ellentétesen történik. Felszólítjuk Puskás Tivadart, hogy méltatlanná válás miatt a következő közgyűlésen terjessze elő a névhasználat visszavonását! Ellenkező esetben neki és az őt delegáló Kereszténydemokrata Néppártnak kell vállalni a további felelősséget.

Szombathely MJV Közgyűlése baloldali frakció

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés