Behízelgő levelet küldött az Európai Néppárt képviselőinek Orbán Viktor

 
 

Behízelgő levelet küldött az Európai Néppárt képviselőinek Orbán Viktor

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Behízelgő levelet küldött az Európai Néppárt képviselőinek Orbán Viktor

Annak ellenére, hogy a Magyarországról szóló vitán Orbán Viktor szinte csak hideget kapott, most küldött egy egész cukormázas levelet a vitán megjelent EP képviselőknek. A levélben azt írja, hogy mindig készen áll a nyílt eszmecserére és vitára „annak érdekében, hogy megkönnyítsük a tényszerű és méltányos dialógust a minket közösen érdeklő ügyekről.”

A levelet Jávor Benedek EP képviselő, a Párbeszéd politikusa osztotta meg Facebookon, aki Orbán Viktor levelét „gátlástalan, cinikus és gerinctelen hazudozásnak” minősítette.

Hétvégén Budapesten voltam, és szinte még be sem tettem a lábam az országba, a rádióból már ömlött az "Állítsuk meg Brüsszelt" szennypropaganda. Mindeközben Orbán Viktor levélben arról biztosítja a múlt heti EP-beli Magyarország-vita résztvevőit - köztük Philippe Lamberts-et, a zöldek társ-frakcióvezetőjét -, hogy mindig készen állnak a nyílt eszmecserére és vitára "annak érdekében, hogy megkönnyítsük a tényszerű és méltányos dialógust a minket közösen érdeklő ügyekről." A gátlástalan, cinikus és gerinctelen hazudozásnak ez a minősített esete persze minket, magyarokat már se nem lep, se nem ráz meg, de joggal merül fel a kérdés, hogy vajon meddig lehet ezzel a gyomorforgatóan képmutató kettős beszéddel megetetni az európai döntéshozókat? Philippe Lamberts a zöldek részéről mindenesetre válaszolni fog a levélre, és bőven lesznek kérdései azzal kapcsolatban, hogy ezt így mégis hogy?

Hétvégén Budapesten voltam, és szinte még be sem tettem a lábam az országba, a rádióból már ömlött az "Állítsuk meg Brüsszelt" szennypropaganda. Mindeközben Orbán Viktor levélben arról biztosítja a...

(Forrás: 24.hu)

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés