Zsugorodott a daganat Benkő László szervezetében

Úgy néz ki, használ a kemoterápia.
 
 

Zsugorodott a daganat Benkő László szervezetében

Úgy néz ki, használ a kemoterápia.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Zsugorodott a daganat Benkő László szervezetében

Úgy néz ki, használ a kemoterápia.

Jó pár hónapja, hogy kiderült, daganat van az Omega billentyűsének, Benkő Lászlónak a máján. A zenészért azóta nem csak szülővárosnak, Szombathelynek lakosai szorítanak, de az egész ország egy emberként.

Ma reggel a borsonline számolt be arról, hogy Benkő jobban van. Véget ért a kemoterápia első szakasza, most a két szakasz közti szünetben mesélt Benkő arról, hogy mennyivel jobban érzi magát.

– Nagyon jó híreket kaptam, erre az eredményre hosszú ideje vártam! – mondta vidáman a Borsnak Benkő. – Már híztam, de jobb az állóképességem is. Most már bizakodom. Úgy látszik, igaza volt az orvosomnak, jó ez az új, különleges kemoterápia, ami drasztikusan csökkenti a rákos sejteket. Most vagyok a kezelés felénél, van pár hét szünet – magyarázza.

Benkő gyorsan egy közelgő fellépéssel folytatta.

– A hétvégén Németországban lépünk fel. Ilyenkor a többi gyógyszert ugyanúgy szednem kell, csak ezt szüneteltetem. Utána kezdődik a második terápiás időszak. Bízom benne, hogy annak a végén még jobbak lesznek az eredményeim. Végül a CT-s vizsgálat mutatja majd meg, hogy a daganat mennyit zsugorodott.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés