Milyen bokacsizmát vegyél, hogy igazán jól nézz ki?

Keveset beszélünk az alkathoz illő csizmaválasztásról, pedig az sem mindegy.
 
 

Milyen bokacsizmát vegyél, hogy igazán jól nézz ki?

Keveset beszélünk az alkathoz illő csizmaválasztásról, pedig az sem mindegy.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Milyen bokacsizmát vegyél, hogy igazán jól nézz ki?

Keveset beszélünk az alkathoz illő csizmaválasztásról, pedig az sem mindegy.

Számos helyen olvashattunk már arról, hogy milyen öltözékhez milyen cipő illik, hogyan párosítsd a csizmafajtákat az öltözékeddel. Fontos, hogy a ruhákhoz, szoknyákhoz megfelelő hosszú vagy rövid szárú csizmát válassz, és arról is szó esett már, hogyan hord a bokacsizmát a nadrágoddal. Természetesen elsőként mindig az alkalomhoz illőt keress, majd jöhet az alkathoz illő választása. Keveset beszélünk az alkathoz illő csizmaválasztásról, pedig az sem mindegy, hogy milyen alkathoz, milyen alakhoz milyen csizmát húzunk! Homokóra, körte, alma vagy tégla alkatú, a Cipőninja segít a számodra megfelelő bokacsizma megtalálásában, legyen az mintás vagy szolid, magas sarkú vagy lapos talpú!

A homokóra alkatú hölgyek bátran válogathatnak a vastag sarkú bokacsizmák közül. Bárhogy változik a divat, szinte minden alkalommal piacra dobnak egy vastagabb sarkú bokacsizmát, így nem kell aggódniuk azoknak sem, akik homokóra alkattal rendelkeznek. Fontos azonban, hogy kerüljék a nagy mintákat, és az óriási csatokat. Számukra inkább a szolidabb, egyszerűbb csizmák ajánlatosak, amelyek nem hangsúlyozzák a vádlit, inkább harmonizálnak azzal. Ezek a díszítő elemek sajnos még vastagabbnak mutatják a vádlit, inkább próbáljuk kerülni ezt. Harmonizáljon a csizma a vádli méretével. Ha a nadrágunk színben, illetve árnyalatban hasonlít a csizmához, akkor lábunk optikailag hosszabbnak fog tűnni. Ezt még jobban megerősíthetjük, ha szűk szárú farmerrel párosítjuk a bokacsizmát!

Az alacsonyabb nőknek sem kell megrettenniük a bokacsizma viselésétől. Nekik azt ajánljuk, hogy válogassanak a magasabb sarjú csizmák közül! Természetesen nem kell túlzásokba esni, és akkor sem kell lemondani a bokacsizmáról, ha nem kedvelik a magas sarkakat. Tovább nyújtható az alak egy egyszerű lapos talpú helyes orrú fazonnal is. Az alacsonyabb hölgyeknél is fontos és nem elhagyható az az egyszerű tény, hogy a csizma színe harmonizáljon a nadrág – vagy szoknya viselése esetén a harisnya – színével.

Nem egyszerű sem az öltözködés, sem a cipőválasztás a téglalap alkatú hölgyeknek sem, de nem kell kétségbe esni! Tudunk számukra is egy jó ötletet! Azt, amit a homokóra alkatnál erősen tiltottunk, azt itt hangsúlyozottan ajánljuk! Mégpedig a nagy minták, erős színek, óriási csatok és díszek! Legyen a csizma minél kihívóbb, minél szemet gyönyörködtetőbb, tehát számukra azok az előnyös bokacsizmák, amelyek egyszerűen vonzzák a tekintetet! Nem kell ódzkodni a díszektől, nem kell megijedni a mintáktól, csak bátran viselni kell őket. A merészebbek még a magasabb sarkakat is bevállalhatják, hiszen így könnyen nőiessé varázsolhatják alakjukat!

Alma alkatú hölgyek is – hasonlóképpen a téglalap alakúakhoz – a nagy mintás, díszített bokacsizmák közül keresgéljenek. Számukra nem tabu az állatminta sem! Egyszerűen azt kell elérni a csizmával, hogy ne csak a felső tested maradjon hangsúlyos, vigyük a tekintetet lejjebb is! Szükségtelen foglalkozni a csizma többi jellemzőjével, lehet akár lapos talpú, vagy magas sarkú, számukra jól fog állni. A kulcsszó a merészség – természetesen bizonyos keretek között –, meg fog lepődni a változáson!

Nem esett még szó a cipzárokról! Az oldalán vagy a csizma hátulján elhelyezett cipzár tökéletesen mutat a körte alakú hölgyek lábán. Ami fontos, hogy a cipzár látható helyen legyen. Ugyanakkor – hasonlóan a homokóra alkathoz – számukra is kerülendőnek számít az erős minta és a sok díszítő elem. Egy kis csat még elfér, de legyen inkább központban az egyszerűség elve és kerüljük a túl feltűnő darabokat. Ha mégis nagyon ellene megy az ízlésének az egyszerű elegancia, akkor válasszon egy vastagabb sarkú modellt!

Forrás: cipo.ninja

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés