Bringázós szatírt fogtak Debrecenben

 
 

Bringázós szatírt fogtak Debrecenben

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Bringázós szatírt fogtak Debrecenben

Elfogták a debreceni rendőrök azt a férfit, aki vasárnap kora este a nemi szervét mutogatta a belvárosban. Az esetről egy biztonsági őr bejelentést tett a rendőrségen, hogy a Piac és Arany János utcák kereszteződésében több járókelő szeme láttára egy férfi önkielégítést végzett, majd felült egy biciklire és eltekert. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, de útközben megállította őket egy nő, aki szintén tanúja volt a történteknek – írja a police.hu.

A járőrök az Erzsébet utcában meglátták a személyleírásnak megfelelő férfit, aki a zsaruk láttán elfutott. A rendőrök a környező utcákat lezárták és rövid időn belül elfogták a 40 éves férfit. A rendőrkapitányságra előállított T. Istvánt a kihallgatták és őrizetbe vették. A férfi ellen szeméremsértés miatt folyik nyomozás.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés