Jótékonyságból sportoltak a Nestlé dolgozói 

Büktől Szombathelyig futottak a Nestlé dolgozói

Egészséghét keretében jótékonykodtak a büki Nestlé Hungária Kft. munkavállalói.
 
 

Büktől Szombathelyig futottak a Nestlé dolgozói

Egészséghét keretében jótékonykodtak a büki Nestlé Hungária Kft. munkavállalói.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Büktől Szombathelyig futottak a Nestlé dolgozói

Egészséghét keretében jótékonykodtak a büki Nestlé Hungária Kft. munkavállalói.

Szeptember 18-án Egészséghét kezdődött a Nestlé Hungária Kft. Purina gyárában. A cég dolgozói különféle egészségmegőrző- és szűrővizsgálaton vehetnek részt.

„A programsorozat nyitórendezvényeként, hétfőn tartottuk az első jótékonysági sportprogramunkat. A vállalkozókedvűek futva vagy kerékpáron indultak útnak a gyárparkolóból Szombathelyre” – tudtuk meg Kai Herzke gyárigazgatótól.

Tavaly már egy kisebb csapat teljesítette a kitűzött távot, közben jött az ötlet a HR-osztály vezetőjétől, Markócs Ágnestől, hogy szívesen sportolnának együtt máskor is, akár egy jó cél érdekében.

„A vállalat vezetősége a kezdeményezés mellé állt, és támogatta, hogy minden megtett kilométerhez felajánlanak egy összeget jótékony célra egy alapítványnak. A munkavállalók jelölhettek meg egy-egy alapítványt, amelyek közül a győztest szavazással választották ki. Így az idei évben az Együtt a leukémiás gyermekekért Alapítvány javára gyűlt össze 535.120 forint.” – osztotta meg velünk az igazgató.

A résztvevők létszáma idén megduplázódott, köszönhetően a jó célnak, és annak, hogy Lubics Szilvia, közismert sparthatlonista szintén az ügy mellé állt, és kutyájával együtt futotta le a Nestlé-dolgozókkal a távot.

Minden résztvevő kitartásból, küzdelemből, emberségből, sportszerűségből jelesre vizsgázott.

Az egészségnapok keretében persze gondolnak az irodai munkát végzőkre is, nekik az íróasztal melletti átmozgató gyakorlatok végzését ajánlják, valamint „egészséges süti” receptversenyt is hirdetnek, amelyre minél egészségesebb alapanyagokból készült sütemények receptjeit várják, kis kóstolóval együtt.

A Nestlé számára az év minden napján fontos, hogy a dolgozók egészségét megőrizzék, és biztonságban dolgozzanak, hiszen mindenkit hazavárnak.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés