Buszbaleset Kőszegszerdahelynél 

Hófúvásban csúszott busz elé egy autó Bozsoknál

 
 

Hófúvásban csúszott busz elé egy autó Bozsoknál

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hófúvásban csúszott busz elé egy autó Bozsoknál

A Bucsu felé tartó Peugeot személyautó a havas úton egy heves széllökést követően megcsúszott, áttért a szemközti sávba és a szemből érkező autóbusz előtt árokba csúszott.

A Szombathely és Bozsok között közlekedő autóbusz jobb első kereke szintén lecsúszott az útról. A balesetben senki nem sérült meg, az autóbuszon a sofőrön kívül hárman utaztak. Jelenleg teljes útzár van, viharos erejű szél fúj. Információink szerint ezen az útszakaszon korábban már hóeke is járt, azonban a heves hófúvás miatt gyorsan visszahordja a havat az útra a szél.

A tűzoltók kilenc órára felszabadították az utat, sikeresen kivontatták a személyautót és az autóbuszt is. A szél helyenként félméteres hó falat emelt az út szélén. A baleset előtt a tűzoltók Nemescsónál egy árokba csúszott kenyeres autót mentettek. Több helyen növényi törmelék teszi csúszóssá az utat azokon a helyeken, ahol nem maradt meg a hó. Veszélyforrást jelentenek a kamionok tetejéről leeső jégtáblák is.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés