Uniós támogatásból épül csapadékvíz-csatorna Sárváron

Öt utca, százmillió forint.
 
 

Uniós támogatásból épül csapadékvíz-csatorna Sárváron

Öt utca, százmillió forint.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Uniós támogatásból épül csapadékvíz-csatorna Sárváron

Öt utca, százmillió forint.

Száz százalékban uniós támogatásból, öt utcában folytatják a csapadékvíz-elvezető csatorna építést a sárvári kertvárosban. A tervek már készen vannak, a sárvári TIA 2002 Építőipari Tervező, Kivitelező és Kereskedelmi Kft. a kivitelező, a munka most kezdődik, és 2018 szeptemberéig tart, az átadás határideje 2018 október 31 - írja közleményében a sárvári önkormányzat.

A helyszínek:

Tinódi Lantos Sebestyén utca Sársziget u. és Magyari István u. közötti szakaszán a páratlan oldalon zárt csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése, a felszíni folyókaépítésével.

Magyari István utca Tinódi Lantos Sebestyén utca és Erdély utca közötti szakaszán a páros oldalon zárt csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése, a felszíni folyóka építésével.

A Sárvár, Gárdonyi utcától északra eső területen:

Vörösmarty Mihály utca Szegedi Körös Gáspár utcától északra eső területein, a Szegedi Körös Gáspár utcától a 24. és 25. számú házakig nyílt csapadékvíz-elvezető árokkal, ezt követően zárt rendszerben, a felszínen folyóka kiépítésével,

Kisfaludy Sándor utca Szegedi Körös Gáspár utcától északra eső területein, a Szegedi Körös Gáspár utcától a 24. és 17. számú házakig nyílt csapadékvíz-elvezető árokkal, ezt követően zárt rendszerben, a felszínen folyóka kiépítésével,

Balassi Bálint utca Szegedi Körös Gáspár utcától északra eső területein, a Szegedi Körös Gáspár utcától a 8. és 9. számú házakig nyílt csapadékvíz-elvezető árokkal, ezt követően zárt rendszerben, a felszínen folyóka kiépítésével – a befogadóba történő bekötés által érintve az Uzsoki utca ingatlanát.

(Címlapképünk csak illusztráció, nem Sárváron készült.)

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés