Egis Körmend - Jászberényi KSE 

Lazán letudta a Berényt az Egis Körmend

Harminckét ponttal szórta meg ellenfelét a vasi gárda.
 
 

Lazán letudta a Berényt az Egis Körmend

Harminckét ponttal szórta meg ellenfelét a vasi gárda.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Lazán letudta a Berényt az Egis Körmend

Harminckét ponttal szórta meg ellenfelét a vasi gárda.

Ugyan idegenben, a Jászberény otthonában kikapott az Egis Körmend az idei szezon bajnoki alapszakaszában, a szombat esti visszavágón a körmendi drukkerek mégis kötelező győzelmet vártak kedvenceiktől.

A mérkőzésen érezhető volt, hogy a hazai játékosok is így vélekednek. Az első negyedben sok labdát könnyelműen kezeltek a körmendiek, néhány támadásnál a labdát is elhagyták. Aztán a játékrész második felére összekapta magát az MTE. 15-6-os állásnál ki is kérte idejét Stevan Tot. A 10 percet aztán minden izzadság nélkül siketül lehoznia a hazaiaknak.

Majd’ két perc telt el a második negyedből, amire az első akciókosár összejött a pályán. Bojic zsákolásának örülhettek a berényiek, akik továbbra is foggal, körömmel küzdöttek. A Körmend azonban a nagyarányú előnyének tudatában sokszor ismét csak könnyelműsködött. Na de üss kavics – gondolhatták a hazai drukkerek, amikor Csorvási kosara után már 20 egységgel voltak a Berény előtt. A negyed azonban, teljes egészében kiegyenlített eredményt mutatott. Mindkét együttes 20-20 pontot szerzett.

Dickerson zsákolásával folytatódott a mérkőzés a nagyszünet után. 7-0-s körmendi produkcióval folytatódott aztán a találkozó. Cseh Györgynek kellett cserét kérnie, oldalát fájlalva hagyta el a pályát a játékos. Idő közben pedig a Körmendről a Berénybe igazolt Saddler is megszerezte első pontjait, triplából. A meccs továbbra is langyosan folyt, betudható a vasiak vezetésének és annak, hogy magabiztosan tartották kezükben a meccset.

Az utolsó negyedben a hazaiak még tovább tudták növelni előnyüket, nem egyszer látványos megoldásokkal szórakoztatva a közönséget. Potocnik edző a meccs végére minden játékosát pályára tudta küldeni, a fiatalok pedig meg is hálálták a bizalmat. Bár a Körmend nagyon akarta a 100. pont végül nem jött össze, de így is hiányérzet nélkül ünnepelhette csapatát a vasi B-Közép.

Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak és az edzői stábomnak, valamint köszönjük a bíztatást a szurkolóinknak. Összességében elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével, hiszen a Jászberény egy jó együttes. Azt gondolom, hogy a lepattanókban lehettünk volna szemfülesebbek, sok labdát ott hagytunk a palánk alatt. Következik a Paks, ahol nem lesz egyszerű dolgunk, gőzerővel fogunk készülni arra a találkozóra.

Stevan Tot, a Jászberény vezetőedzője: Sajnos a meccs elején hagytuk a Körmendnek, hogy lerohanjon minket. Bár azt tudtuk előre, hogy a körmendi hazai pálya nagyon erős, mégsem tudtuk tenni ellene semmit. A centerjáték helyett külső dobásokkal próbálkoztunk, ami pedig nem nagyon jött be. Amikor pedig kezdtük érezni a palánk alatti játékot, akkor kivált Cseh Gyuri, ezzel pedig nagyon leszűkültek a lehetőségeink. Ezt a meccset megpróbáljuk gyorsan elfelejteni, jön a Pécs, ami fontos találkozó lesz, készülünk rá nagyon.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés