MTE: Megvan a második!

Az Egis Körmend kicsit bealudt a Pécs elleni meccs első felében, aztán a második félidőben magához tért a csapat.
 
 

MTE: Megvan a második!

Az Egis Körmend kicsit bealudt a Pécs elleni meccs első felében, aztán a második félidőben magához tért a csapat.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

MTE: Megvan a második!

Az Egis Körmend kicsit bealudt a Pécs elleni meccs első felében, aztán a második félidőben magához tért a csapat.

Az első meccsen mutatott hazai fiaskó után, mindenképpen győzelmetvárt el övéitől a körmendi közönség. A csapatok komoly hiányal küzdve léptek pályára, hiszen a vasiaknál Csorvási, a vedégeknél pedig Budimir nem tudott sérülés miatt rendelkezsére állni.

A meccset aztán a pécsiek kezdték jobban. Az első kosarat ugyan csak a második percben dobta be Supola, ám vendégek ezután meg sem álltak 7 egységik. A Körmend ezzel szemben mindössze egy dupla találatot szerzett, így gyorsan időt is kért Potocnik edző. Hiába, a Körmend ugyan egy duplával egy pillanatra közelebb tudott lopódzni a PVSK-hoz, a vendégek egy pillanat alatt 11 pontos előnynek örvendhettek. Újabb hazai időkérés jött. 4-0-ás körmendi periódus után gyorsan Csirke Ferenc is kikérte idejét. Kromahnak kellett odaállnia a büntetővonalra, hogy megszerezze végre a hazaiak 10. pontját.

A második negyedben már jobban tudták kontrollálni a játékot a hazaiak. A meccs 13. percében már az Egis Körmend vezetett. Ettől kezdve pedig egy- egy pont volt a csapatok fórja. Különösebb előnyt egyikük sem tudott kiharcolni. Chris Smith szemfüles kosarával aztán egy pontos pécsi előnnyel zárták a félidőt a csapatok.

Kromah duplájával indult a harmadik negyed. A Pécs azonban továbbra is előnyben volt. Sejfic újabb kosaránál ismét időt kért Gasper Potocnik. Allen triplájával hosszú idő után ismét hazai tripla született. A játékrézben egyébként leginkább ő húzta a Körmend szekerét. Aztán pályára lépett Ferencz is, aki szintén elsüllyesztette első tripláját. A Körmend pedig ezzel meg tudta nyerni első negyedét.

Pécsi triplával nyitott az utolsó negyed. A Körmend azonban gyorsan reagált és 6 pontos előnyénél időt kért Csirke Ferenc. Az idő múlásával azonban egyre többet hibáztak a pécsiek, az eladott labdákból pedig gyorsindításokat tudott indítani az MTE. Több, mint 10 pontos hazai fórt hozott így össze a fehérmezes gárda. Négy perccel a vége előtt úgy nézett ki, hogy Nelson is kiszáll a Pécsnél, egy ütközést követően maradt a parketten. Aztán csak rövid pihenő kellett a légiósnak. A Körmend közben ismét 10 pontra hozta előnyét, végig kijátszott támadásokkal pedig okos játékot mutatva megnyerte a párharc harmadik meccsét is a vasi gárda. Ezzel pedig összesítésben 2-1 a Körmendnek. A folytatás pénteken Pécsen.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés