Egyetlen találat döntött a Vasas-Haladás mérkőzésen

Már az első félidőben kialakult a végeredmény.
 
 

Egyetlen találat döntött a Vasas-Haladás mérkőzésen

Már az első félidőben kialakult a végeredmény.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Egyetlen találat döntött a Vasas-Haladás mérkőzésen

Már az első félidőben kialakult a végeredmény.

Kedd este a 10. fordulóban félbeszakadt Vasas-Haladás mérkőzést pótoltak a Szusza Ferenc Stadionban. Az eredeti időpontban a meccs a 22. percben véget ért, ugyanis elsötétült a stadion, és nem tudták helyrehozni a világítást - írja tudósításában a rangado.hu.

Hazai próbálkozással indult az összecsapás, Gaál lekészítése Vida 20 méterről lőtt, de a játékszer jócskán elkerülte Király kapuját. A 13. percben a szombathelyiek is veszélyeztettek: Williams távoli szabadrúgását vetődve kellett védenie Kamenarnak. A 28. percben az évekig Haladásban szereplő Gaál Bálint megszerezte a vezetést a Vasasnak: az angyalföldiek 14-ese egy kényszerítő után a leshatáron kilépve kapott ragyogó labdát Remilitől, majd higgadtan a hosszúba passzolt a kirohanó Király mellett. (1-0)

Két perccel a bekapott találat után Williams lőtt mellé 20 méterről, majd nem sokkal később Mészáros próbálkozását tolta szögletre a Vasas hálóőre. Az első félidő hajrájában közel volt az egyenlítéshez a Hali, ám Mészáros 22 méteres szabadrúgása centikkel kapu fölé szállt.

A második félidő első felében alig-alig történt említésre méltó eseményt, többnyire a küzdelem dominált a pályán, egyik kapu sem forgott veszélyben. A 68. percben Mészáros 22 méterről tüzelt fölé. A 81. percben végleg eldönthette volna a meccset a Vasas, ám Szivacski ordító ziccerben hat méterről fölé bombázott.

A 86. percben az addigi legnagyobb szombathelyi lehetőség maradt ki: Kiss T. gyönyörű indítása Medgyest találta meg, a csereként beálló szélső azonban ziccerben Kamenarba lőtt. A hajrában még az egyetlen találatot jegyző Gaál is elrontott egy hatalmas helyzetet, majd a 93. percben elmaradt egy büntető a Haladás-javára, amikor Halmosit buktatták, így maradt az 1-0-s végeredmény.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés