Életveszélyesen megsérült az elgázolt gyalogos Szombathelyen

 
 

Életveszélyesen megsérült az elgázolt gyalogos Szombathelyen

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Életveszélyesen megsérült az elgázolt gyalogos Szombathelyen

Súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a gyalogos férfit, aki körültekintés nélkül, sötét ruhában próbált meg átkelni a Bartók Béla körúton kedden este, zuhogó esőben. Az uszoda felől érkező Ford személyautó vezetője későn vette észre az úton átkelő férfit és hiába vészfékezett, elgázolta a gyalogost.

A férfi a szélvédőre csapódott, majd az aszfaltra esett. Információink szerint súlyos koponyasérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították. A baleset a Rohonci út és a Bolyai utca közötti szakaszon történt, az elgázolt férfi a Domus bevásárlóközpont irányából próbált meg átkelni a körúton az éjjelnappali üzlet felé.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés