Eltűnt lányt keres a soproni rendőrség

A lakosság segítségét kérik.
 
 

Eltűnt lányt keres a soproni rendőrség

A lakosság segítségét kérik.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Eltűnt lányt keres a soproni rendőrség

A lakosság segítségét kérik.

Sztojka Bianka 2017. február 10-én egy soproni gyermekvédelmi intézetből engedély nélkül távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök keresése eddig nem vezetett eredményre, ezért a lakosság segítségét keresik.

A fiatalkorú lány 156 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, barna színű. Szeme színe barna.

A rendőrség kéri, aki a képen látható Sztojka Bianka tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi u. 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés