Elütöttek egy motorost Szombathelyen

Frissítve!
 
 

Elütöttek egy motorost Szombathelyen

Frissítve!
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Elütöttek egy motorost Szombathelyen

Frissítve!

Frissítés:

Nem sokkal cikkünk megjelenése után megkeresett minket a Fiat vezetője. Habár helyszíni információnk alapján úgy tudtuk, hogy már nem zöld volt neki a lámpa, amikor át akart hajtani a kereszteződésen, ő az e-mailben azt nyilatkozta, hogy nem piros lámpánál haladt át.


Eddig írtuk:

Szerencsére senki nem sérült meg abban a balesetben, ami pénteken este 7 óra körül történt Szombathelyen, a Vörösmarty utcában. Úgy tudjuk, hogy a motoros a Vörösmarty utcában, a piros lámpánál várakozott, majd amikor zöldre váltott a lámpa, hirtelen elindult.

A Fiat a Semmelweis utcából jött, és információink szerint már nem zöldet mutatott neki a lámpa, amikor behajtott a kereszteződésbe, és elütötte a motorost. A motoros elesett, de szerencsére nem sérült meg. A mentők megvizsgálták a helyszínen.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés