Eminem reppelve biztosította Donald Trumpot a gyűlöletéről

Szeretjük az országunkat, de rohadtul utáljuk Trumpot!
 
 

Eminem reppelve biztosította Donald Trumpot a gyűlöletéről

Szeretjük az országunkat, de rohadtul utáljuk Trumpot!
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Eminem reppelve biztosította Donald Trumpot a gyűlöletéről

Szeretjük az országunkat, de rohadtul utáljuk Trumpot!

A 44 éves detroiti rapper ugyan már túl van karrierjének legragyogóbb csúcspontján, de most újra igazolja, hogy van még mit a tejbe aprítania, és különösen erőset bír gurítani, ha a dühét kell kicsatornáznia - mondjuk az Egyesült Államok legmegosztóbb elnökének irányába.

Eminem azt a műfajt vette elő ehhez, amiben a legjobb: a battle rap-et. Ennek a lényege eredetileg az, hogy két rapper feláll egymással szemben, és válogatott szemétségekkel tiporják meg egymást minél keményebben, persze csak szavakkal és metaforákkal - aztán a közönség dönt, hogy kinek volt ütősebb a költeménye. Itt most az ellenfél láthatatlan, mert Washingtonban csücsül, de attól még létezik, és Eminem annyira durván nekimegy, hogy ha valaki lefordítaná mindezt a kémia nyelvére, akkor Donald Trump valószínűleg felgyulladna.

"A rasszizmus az egyetlen, amiért meg van őrülve, szét akar választani minket, mert narancs az ő bőre"

Ez csak egy sor a sok közül, angolul jól tudók lubickolni fognak és a térdüket csapkodják majd, ha ezt végighallgatják - a teljes szöveg itt olvasható -, a nem tudók kedvéért pedig lejjebb pár markáns gondolatot lefordítunk (sajnos a szuper rímeket visszaadni nem fogjuk tudni). Lángolás indul:

Obamáért összetehetjük a két kezünket / Mert ami most megy a Fehér Házban, az egy kamikáze akció / Ami talán egyenesen a nukleáris holokausztba sodor minket

Amíg zajlik a dráma, addig ő (Donald Trump) a vihar elcsendesedésére várva / Feltankolja a gépét, és tesz pár kört, míg a bombázás abbamarad

A Ku-Klux-Klán támogatása / Lángolnak a fáklyák a fekete katonáért / Aki éppen hazatért Irakból / És mégis közlik vele, hogy húzzon vissza Afrikába

Ha pedig a rajongóm vagy, és mégis támogatod őt / Húzok a homokba egy vonalat / És ha így sem tudod eldönteni, hogy kit bírsz jobban / Hogy ki mögé kéne beállnod / Akkor segítek neked: baszódj meg!

Ez csak néhány kiragadott mondatpár, de tényleg érdemes elmerülni a borzasztóan sűrű szövegben, ha valakinek éppen erre van érkezése.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés