Közel 3000-en fordultak meg az EPCOS családi napján

Az eső sem volt akadály.
 
 

Közel 3000-en fordultak meg az EPCOS családi napján

Az eső sem volt akadály.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Közel 3000-en fordultak meg az EPCOS családi napján

Az eső sem volt akadály.

Sokadszorra tudósíthatunk az EPCOS rendezvényeiről, így nem újdonság, hogy leírjuk: ez a szombathelyi cég figyel a dolgozóira. Kitünteti a törzsgárda tagjait, összeméretteti dolgozói tudását a többi helyi céggel, illetve szuper családi napot rendez munkavállalóinak.

Idén nem volt olyan szép idő, mint mondjuk két éve, de néha megjelenő eső sem volt probléma. Nem hiába látogatott el közel 3000 ember a gyár hátsó részén felépített rendezvényhelyszínre.

Jól jelzi az érdeklődést, hogy az elmaradhatatlan főzőversenyre már hónapokkal az esemény előtt teltházas jelentkezés volt. A versenyen egy zöldséges marharagu nyert, második egy csülökleves lett, harmadik pedig egy harcsapaprikás.

Persze voltak idén új programok is, ilyen volt például az XXL körhinta, a kapszulaszimulator, amiben például a Jurassic Park felett repülhettek a kapszulában ülők. Ez volt az egyik legnépszerűbb program egyébként.

Újdonságnak számított a környezetvédelmi és fenntarthatósági élménypálya is, sokan ki is használták a lehetőséget, hogy kipróbálják például a Airwheelt.

A koncertsátorban fellépett Szabyest, akit leginkább a tizenéves közönség várt, színpadra állt a Bagatell-együttes, aminek az énekese egyéként az EPCOS szállítmányozási osztályán dolgozik. Este Bódi Guszti, majd Dj Szelinger szórakoztatta a látogatókat.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés